Ανοδος... με το ζόρι στο Χρηματιστήριο -Στο +1,10% ο Δείκτης - iefimerida.gr

Ανοδος... με το ζόρι στο Χρηματιστήριο -Στο +1,10% ο Δείκτης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έπειτα από τέσσερις συνεχόμενες πτωτικές συνεδριάσεις, σήμερα το Χρηματιστήριο Αθηνών άνοιξε με κέρδη.

Συγκεκριμένα, στις 10.40 το πρωί ο Γενικός Δείκτης ενισχυόταν κατά 1,80%, ευρισκόμενος στις 874,41 μονάδες. Αυτή την ώρα (12.20) η άνοδος έχει περιοριστεί στο +1,10%, με χαμηλό τζίρο συναλλαγών.

Η ανοδική αντίδραση της αγοράς εκτιμάται εν πολλοίς αναμενόμενη μετά το τετραήμερο σερί πτώσης, που είχε ως αποτέλεσμα σχεδόν να εξανεμιστούν τα κέρδη που προέκυψαν την Τρίτη μετά την Καθαρά Δευτέρα -και μετά το Eurogroup της Παρασκευής 20 Φεβρουαρίου.

Ωστόσο, είναι δεδομένο ότι η αγορά παραμένει επιφυλακτική, και θα παραμένει όσο δεν υπάρχει εμφανής λύση στον ορίζοντα. Αλλωστε, η επιφυλακτικότητα αποτυπώνεται και στους τζίρους των τελευταίων ημερών, που κινούνται σε χαμηλά επίπεδα.

Οι τράπεζες, για ακόμα μία φορά, δίνουν τον τόνο στο Χρηματιστήριο και αυτή την ώρα ο κλαδικός δείκτης ενισχύεται σε ποσοστό πάνω από 4%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χρηματιστήριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ