Το σημείωμα των αδελφών Τσάκαλου που «έκαψε» τη μητέρα τους - iefimerida.gr

Το σημείωμα των αδελφών Τσάκαλου που «έκαψε» τη μητέρα τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eνα σημείωμα με αποδέκτες την Αγγελική Σπυροπούλου και τον Χριστόδουλο Ξηρό φαίνεται να «έκαψε» τη μητέρα των προφυλακισμένων αδελφών Τσάκαλου, αφού ξεδίπλωνε τις σχέσεις τους και τις ενέργειές της που σχετίζονται με την τρομοκρατική οργάνωση.

Το κωδικοποιημένο σημείωμα, που έσπασαν οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής, είχε συνταχθεί από τα δυο προφυλακισμένα αδέλφια και απευθυνόταν στην 22χρονη Αγγελική Σπυροπούλου από το Αίγιο που συνελήφθη χθες και στον Χριστόδουλο Ξηρό. «...δώστε τα πράγματα στην μάνα μου. Μην ανησυχείτε για αποτυπώματα και DNA, ξέρει να τα καθαρίζει καλά», φέρεται να έγραφε.

Το σημείωμα των αδελφών Τσάκαλου που «έκαψε» τη μητέρα τους  | iefimerida.gr 0

Το τι ακριβώς είναι «τα πράγματα» που θα κατέληγαν στα χέρια της μητέρας των αδελφών Τσάκαλου παραμένει άγνωστο, ωστόσο, η ύπαρξη του σημειώματος οδήγησε τον Ειδικό Εφέτη Ανακριτή στο να εκδώσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος της με την κατηγορία της και ένταξης σε τρομοκρατική οργάνωση. Φυσικά, η 62χρονη γυναίκα αντιμετωπίζει και τη κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία, καθώς στο σπίτι της στην Σαλαμίνα βρέθηκε και συνελήφθη η Αγγελική Σπυροπούλου, την οποία, μάλιστα, φέρεται να έκρυβε εκεί για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το σημείωμα των αδελφών Τσάκαλου που «έκαψε» τη μητέρα τους  | iefimerida.gr 1
Το σημείωμα των αδελφών Τσάκαλου που «έκαψε» τη μητέρα τους  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ