Αλλαγές στο πρόγραμμα της Super League το Σαββατοκύριακο - iefimerida.gr

Αλλαγές στο πρόγραμμα της Super League το Σαββατοκύριακο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρωτάθλημα της Super League θα ξεκινήσει ξανά το Σαββατοκύριακο με την 27η αγωνιστική. Ωστόσο, στο πρόγραμμα θα υπάρξουν αλλαγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό, που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (8/3), θα διεξαχθεί μία μέρα νωρίτερα. Το Σάββατο (7/3), δηλαδή, στις 17.15. Εκείνη την ημέρα και ώρα ήταν να παίξει ο Πανιώνιος στη Λέσβο με την Καλλονή. Αυτό το ματς θα πραγματοποιηθεί την ώρα που είχε οριστεί το παιχνίδι του Ολυμπιακού, δηλαδή την Κυριακή (8/3, 15.00).

Είχατε ενημερωθεί, άλλωστε, ότι ο Πανιώνιος είχε καταθέσει αίτημα για αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα του με την ΑΕΛΚ. Στο περιθώριο του διοικητικού συμβουλίου της Superleague, τη Δευτέρα (2/3), το αίτημα της ομάδας της Νέας Σμύρνης έγινε αποδεκτό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ