Κατέθεσε την έφεση ο Παναθηναϊκός - iefimerida.gr

Κατέθεσε την έφεση ο Παναθηναϊκός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όπως είχε δημοσιοποιήσει ο Γιάννης Αλαφούζος μέσω της συνέντευξης του το Σάββατο οι «πράσινοι» θα κατέθεταν έφεση για μείωση της πρωτόδικης ποινής για τα επεισόδια στο ντέρμπι.

Στόχος τους να εξαντλήσουν τις πιθανότητες προκειμένου να πέσει η τιμωρία και κυρίως μήπως γλυτώσουν την αφαίρεση των βαθμών. Η έφεση κατατέθηκε στην διάρκεια της Δευτέρας αλλά το πιθανότερο είναι πως δεν θα εκδικαστεί αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τετάρτη που συνεδριάζει η επιτροπή εφέσεων καθώς υπάρχουν αρκετές υποθέσεις σε εκκρεμότητα μεταξύ των οποίων και αυτή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Άρα το πιθανότερο είναι πως θα πάει την επόμενη εβδομάδα. Στον Παναθηναϊκό ελπίζουν σε μείωση της ποινής αν και γνωρίζουν πως με το υπάρχον καθεστώς κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να συμβεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ