Ρίχνει τους τόνους ο Κοέλιο: Καμία απόπειρα ανατροπής Τσίπρα – Δεν θα παίξω πινγκ πονγκ μαζί του - iefimerida.gr

Ρίχνει τους τόνους ο Κοέλιο: Καμία απόπειρα ανατροπής Τσίπρα – Δεν θα παίξω πινγκ πονγκ μαζί του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πέδρο Πάσος Κοέλιο μετά την ένταση που υπήρξε με την Ελλάδα και τον Αλέξη Τσίπρα επιχείρησε την Δευτέρα μέσω δηλώσεων του να... κατεβάσει τους τόνους.

«Δεν πρόκειται να παίξω μια παρτίδα πινγκ-πονγκ με τον Έλληνα πρωθυπουργό» ανέφερε ερωτηθείς σχετικά από δημοσιογράφους. «Απλώς γνωστοποίησα μέσω διπλωματικών καναλιών το σάστισμά μου για τις κατηγορίες που εκστόμισε ο κ. Τσίπρας», είπε ο Πορτογάλος Πρωθυπουργός.

Όπως εξήγησε, η θέση της κυβέρνησης της Πορτογαλίας μεταφέρθηκε στις υπηρεσίες του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ και στις υπηρεσίες του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

Ο κ. Κοέλιο τόνισε ακόμη ότι «Η Πορτογαλία συνεργάστηκε με πολύ εποικοδομητικό τρόπο με τους εταίρους της στην Ευρωζώνη προκειμένου να καταλήξουμε σε μια συμφωνία που θα επέτρεπε στην Ελλάδα να ζητήσει την παράταση του προγράμματος βοήθειας. Τα γεγονός ότι επιμείναμε, όπως και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, στην ανάγκη η ελληνική κυβέρνηση να εκδηλώσει με σαφήνεια την πρόθεσή της να τηρήσει τις δεσμεύσεις της δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί ως μια απόπειρα ανατροπής του (Αλέξη Τσίπρα) ή μια συνωμοσία εναντίον του», πρόσθεσε ο ηγέτης της πορτογαλικής συντηρητικής κυβέρνησης συνασπισμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κοέλιο πορτογαλία Ελλάδα Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ