Απάντηση Μαξίμου στον EFSF: Να ενημερώνεστε για τις διαπραγματεύσεις – Τα Μνημόνια τελείωσαν - iefimerida.gr

Απάντηση Μαξίμου στον EFSF: Να ενημερώνεστε για τις διαπραγματεύσεις – Τα Μνημόνια τελείωσαν

EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οργισμένη απάντηση για τις διευκρινίσεις που έκανε σήμερα το Ευρωπαϊκό ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, ότι το Μνημόνιο δεν έχει ημερομηνία λήξης, δίνει το Μέγαρο Μαξίμου.

Παράλληλα η κυβέρνηση προτρέπει τους αρμόδιους να ενημερωθούν για τις «σκληρές διαπραγματεύσεις στις τρεις διαδοχικές συνεδριάσεις του eurogroup», ενώ υπογραμμίζουν πως «η ΝΔ συνεχίζει να διαλέγει την πλευρά των δανειστών».

Οπως αναφέρει το περιβάλλον του πρωθυπουργού:

«Τα μνημόνια στην Ελλάδα τελείωσαν στις 25 Γενάρη.

Οι αρμόδιοι του EFSF καλό θα είναι να ενημερωθούν για τις σκληρές διαπραγματεύσεις στις τρεις διαδοχικές συνεδριάσεις του Eurogroup. Και κυρίως, για την κατάληξη των διαπραγματεύσεων στο κοινό ανακοινωθέν, στο οποίο δεν υπάρχει, όχι τυχαία, καμία αναφορά σε μνημόνια.

Γι’ αυτό άλλωστε και υπήρξε τελικά συμφωνία.

ΥΓ. Η ΝΔ συνεχίζει να διαλέγει την πλευρά των δανειστών και όχι της ελληνικής κοινωνίας. Τους καλούμε να προσέλθουν στη Βουλή, στη συζήτηση για την παράταση της δανειακής σύμβασης, προκειμένου να ενημερωθούν για το τι υπέγραφαν μέχρι τώρα και τι κατάφερε η νέα κυβέρνηση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγαρο Μαξίμου EFSF μνημόνιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ