Ξεκαρδιστικό: Ληστής πετάει τούβλο σε αμάξι για να το κλέψει – Του έρχεται στο κεφάλι, λιποθυμά και συλλαμβάνεται [βίντεο] - iefimerida.gr

Ξεκαρδιστικό: Ληστής πετάει τούβλο σε αμάξι για να το κλέψει – Του έρχεται στο κεφάλι, λιποθυμά και συλλαμβάνεται [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το βραβείο του πιο ατζαμή κακοποιού στην Ιρλανδία διεκδικεί ο πρωταγωνιστής του βίντεο που ακολουθεί και το οποίο έχει κάνει θραύση τις τελευταίες ημέρες στο Διαδίκτυο.

Επειτα από συνεχόμενες άκαρπες προσπάθειες να σπάσει το τζάμι του αυτοκινήτου με ένα τούβλο, ο επίδοξος ληστής αποφασίζει να... αλλάξει μεριά.

Πετάει ξανά το τούβλο στο τζάμι, ωστόσο, εκείνο του «επιστρέφεται», τον χτυπάει στο κεφάλι και ο ληστής σωριάζεται αναίσθητος στον δρόμο.

Λίγη ώρα μετά ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου επιστρέφει, τον βρίσκει μέσα σε μια λίμνη αίματος και μετά ακολούθησε μια απίστευτη στιχομυθία.

Ληστής: Μπορείς να μου δώσεις 50 ευρώ να πάρω ταξί;

Ιδιοκτήτης: Δεν υπάρχει περίπτωση, έχω να πληρώσω το παράθυρο που μου έσπασες

Ληστής: Σε είδα, σε ξέρω, θα πω στην αστυνομία ότι με έδειρες

Τελικά η αστυνομία συνέλαβε τον άνδρα, ενώ δεν πίστεψε τις αιτιάσεις του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ληστής αυτοκίνητο Βίντεο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ