Οικογενειακό το θέμα ανανέωσης του Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Οικογενειακό το θέμα ανανέωσης του Σίλντενφελντ στον Παναθηναϊκό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καθαρά οικογενειακό είναι το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Γκόρντον Σίλντενφελντ σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Κροάτης αμυντικός στον Τύπο της χώρας του.

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού αφού διευκρίνισε ότι ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποια πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό, ανέφερε το θέμα που υπάρχει αυτή την στιγμή με την οικογένειά του, η οποία ζει στην Κροατία. «Όποτε έχω την ευκαιρία, πετάγομαι μέχρι το Ζάγκρεμπ, γιατί η μεγάλη μου κόρη άρχισε σχολείο και θα ήταν δύσκολο γι’ αυτή να έρθει εδώ και να προσαρμοστεί σε ένα νέο περιβάλλον. Όταν μπορούν, η σύζυγος και τα παιδιά μου έρχονται στην Αθήνα. Για την ώρα λειτουργούμε έτσι. Θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Αν όλα πάνε καλά και αν επεκτείνω το συμβόλαιό μου, θα δούμε τι μου προσφέρουν και ίσως τότε η οικογένειά μου θα έρθει σε μένα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ