Γκαλίτσιος και Σίλντενφελντ σε πρώτο πλάνο για τον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Γκαλίτσιος και Σίλντενφελντ σε πρώτο πλάνο για τον Παναθηναϊκό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρωτάθλημα και η σεζόν μπορεί να μην έχουν ολοκληρωθεί όμως στον Παναθηναϊκό έχουν ξεκινήσει από τώρα το μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας σεζόν. Ο Γιώργος Γκαλίτσιος και η ανανέωση του συμβολαίου με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, βρίσκονται σε πρώτο πλάνο στην πράσινη ΠΑΕ.

Ο δεξιός αμυντικός της Λόκερεν είχε συνάντηση με τον Λεωνίδα Βόκολο στο Βέλγιο με τις δύο πλευρές να δείχνουν ανοιχτές σε συνεργασία ενόψει της επόμενης σεζόν. Η πρόταση του Παναθηναϊκού δεν ξεπερνά τις 200,000 ευρώ αν και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ δεν έχει επίσημη μορφή. Ο Έλληνας παίκτης ζήτησε χρόνο από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, προκειμένου να εξετάσει μέχρι τον Ιούνιο όλες τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Από εκεί και πέρα, επιθυμία του Παναθηναϊκού είναι να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ ωστόσο αυτή την στιγμή φαίνεται να υπάρχει διαφορά όχι στο οικονομικό αλλά στη χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου. Οι πράσινοι έχουν μεταφέρει στον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή την πρόθεσή τους να ανανεώσουν για ένα χρόνο όμως ο ίδιος ο παίκτης ζητά διετές συμβόλαιο.

ε καλό κλίμα έγινε η επαφή του Λεωνίδα Βόκολου με τον Γιώργο Γκαλίτσιο στο Βέλγιο. Ο δεξιός μπακ της Λόκερεν είναι από τις βασικές επιλογές εν όψει καλοκαιριού, όταν και μένει ελεύθερος. Σε συνεννόηση του τεχνικού διευθυντή με τον Τάκη Φύσσα, αλλά φυσικά και τη διοίκηση, θα ληφθεί απόφαση για το αν θα κατατεθεί πρόταση στον ποδοσφαιριστή (δύσκολα θα πει το «ναι» με λιγότερα από 200.000 το χρόνο) ή θα στραφούν οι «πράσινοι» σε άλλες επιλογές. Ο 29χρονος άσος δεν δείχνει να βιάζεται και θέλει να περιμένει την καλύτερη δυνατή πρόταση από αγωνιστικής και οικονομικής άποψης.

Ξεκαθαρίζει για τους Κροάτες

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει στις τάξεις του τον Μλάντεν Πέτριτς και τον Γκόρντον Σίλντενφελντ. Όχι όμως με οποιοδήποτε κόστος. Στον πρώτο αναμένεται να γίνει πρόταση ανανέωσης μέσα στο Μάρτιο, αλλά με λιγότερα από τις 450.000 ευρώ που εισπράττει τώρα ετησίως. Ο δεύτερος, που είναι και σε καλύτερη ηλικία, θα αξιώσει ένα ποσό κοντά ή άνω από τις 400.000 το χρόνο, αλλά αυτό μπορεί να μειωθεί εφόσον του προταθεί διετής συμφωνία. Το προσεχές διάστημα θα ξεκαθαρίσουν και οι δύο υποθέσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ