Σαρκοζί για τον Τσίπρα: Εφαγε το καπέλο του, κατάπιε τις προεκλογικές του υποσχέσεις - iefimerida.gr

Σαρκοζί για τον Τσίπρα: Εφαγε το καπέλο του, κατάπιε τις προεκλογικές του υποσχέσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος του γαλλικού συντηρητικού κόμματος Νικολά Σαρκοζί εκτίμησε ότι ο Ελληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας «κατάπιε το καπέλο του» μετά τη συμφωνία με το Eurogroup.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Le Figaro, ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας δηλώνει:

«Βλέπω ότι ο κ. Τσίπρας έφαγε το καπέλο του. Εγκατέλειψε την ιδέα να ξηλώσει τις αποκρατικοποιήσεις, όπως αυτή στον Πειραιά, εγκατέλειψε την ιδέα να αυξήσει τον κατώτατο μισθό και να προσλάβει δημοσίους υπαλλήλους. Ο κ. Τσίπρας πήρε την εξουσία στην Ελλάδα με τα χειροκροτήματα του κ. Μελανσόν (ριζοσπαστική Αριστερά της Γαλλίας) και της κυρίας Λεπέν (ακροδεξιά της Γαλλίας)».

«Λέω σε όσους χαιρέτισαν τις εκλογές στην Ελλαδα: να πού θα σας οδηγούσε η ψήφος στο Εθνικό Μέτωπο. Μόλις εξελέγη ο κ. Τσίπρας κατάπιε τις προεκλογικές του υποσχέσεις, τον γονάτισαν. Αυτό συνέβη σε μια αδελφή χώρα, στην καρδιά του ευρωπαϊκού πολιτισμού», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ