Μαυραγάνης: Αν έρθει η συμφωνία στη Βουλή, οι ΑΝΕΛ θα την καταψηφίσουν - iefimerida.gr

Μαυραγάνης: Αν έρθει η συμφωνία στη Βουλή, οι ΑΝΕΛ θα την καταψηφίσουν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια άποψη που θα συζητηθεί εξέφρασε τη Δευτέρα ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νίκος Μαυραγάνης σημειώνοντας πως αν τελικά η συμφωνία έρθει στη Βουλή, δεν πρέπει να υπερψηφιστεί.

Μιλώντας στο ΜΕΓΚΑ ο κ. Μαυραγάνης τόνισε πως η υπάρχουσα συμφωνία δεν πρέπει να έρθει στο κοινοβούλιο προς ψήφιση, αλλά μπορεί να γίνει μια πολιτική συζήτηση, αλλά όχι τελικά να υπάρξει ψήφιση που θα είναι και δεσμευτική.

Μάλιστα, εκφράζοντας την προσωπική του άποψη, όπως επισήμανε, αν η συμφωνία ερχόταν στη Βουλή δεν θα έπρεπε να υπερψηφιστεί και σίγουρα όχι από το κόμμα του. «Εκφράζω την προσωπική μου άποψη εδώ. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση αυτό το κείμενο να υπερψηφιστεί», είπε ο κ. Μαυραγάνης επισημαίνοντας πως ο ίδιος δεν θα ψήφιζε τη συμφωνία ενώ είπε πως η Νέα Δημοκρατία θα την ψήφιζε για να βγάλει από πάνω της το βάρος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Μαυραγάνης ΑΝΕΛ Νέα Δημοκρατία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ