Έρχονται ανανεώσεις στον Ολυμπιακό - Μανιάτης, Τσόρι και Φουστέρ σε πρώτο πλάνο - iefimerida.gr

Έρχονται ανανεώσεις στον Ολυμπιακό - Μανιάτης, Τσόρι και Φουστέρ σε πρώτο πλάνο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συζητήσεις για τις ανανεώσεις συμβολαίων έχουν ξεκινήσει στον Ολυμπιακό με τους Γιάννη Μανιάτη, Τσόρι Ντομίνγκεζ και Νταβίντ Φουστέρ να βρίσκονται στις προτεραιότητες της διοίκησης.

Επιθυμία των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι να κρατήσουν τον αρχηγό του Ολυμπιακού για πολλά ακόμη χρόνια στον Πειραιά. Ο Μανιάτης δεν έχει εκφράσει ούτε στιγμή την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή για άλλη ομάδα και συγκεκριμένα του εξωτερικού, με τους ερυθρόλευκους να επιθυμούν να ανταμείψουν αυτή την αφοσίωσή του παίκτη. Όλα δείχνουν μάλιστα ότι οι δύο πλευρές δεν θα αργήσουν να τα βρουν για το νέο συμβόλαιο του παίκτη, ο οποίος θα συνεχίσει να αποτελεί τον αρχηγό της ομάδας.

Ο Νταβίντ Φουστέρ αν και τη φετινή χρονιά έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από σοβαρούς τραυματισμούς και δεν έχει καταφέρει να προσφέρει ο ίδιος όσο θα ήθελα και θα μπορούσε, είναι ένας ακόμη παίκτης, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει άμεσα το νέο του συμβόλαιο. Το υπάρχουν συμβόλαιο λήγει τον Ιούνιο, όμως στον Ισπανό αναμένεται να προταθεί νέο διετές με τις ίδιες αποδοχές. Όσο για τον Τσόρι Ντομίνγκεζ, επιθυμία του ίδιου αλλά και του συλλόγου, είναι να παραμείνει για άλλον ένα χρόνο, προτού αποχωρήσει για την πατρίδα του όπου επιθυμεί να κλείσει την καριέρα του με τη φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ. Ο Τσόρι θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει σε υψηλό επίπεδο και ειδικά στο Τσάμπιονς Λιγκ, στο οποίο επιθυμεί να αγωνιστεί για ακόμη μια χρονιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Ποδόσφαιρο συμβόλαια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ