Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Κύπρο ανάβει φωτιές: Συνδέει τη δολοφονία Νεμτσόφ με τον Πούτιν - iefimerida.gr

Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Κύπρο ανάβει φωτιές: Συνδέει τη δολοφονία Νεμτσόφ με τον Πούτιν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα διόλου διπλωματικό tweet όπου υποστήριξε ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν μπορεί να έχει σχέση με την δολοφονία του Νεμτσόφ, ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Κύπρο, Τζον Κένινγκ «άναψε φωτιές».

Ο διπλωμάτης καριέρας, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ένα περίεργο – αν μη τι άλλο – ερώτημα: «Τι πιστεύουν οι άνθρωποι στην Κύπρο για την εβδομάδα στη Ρωσία, όπως φαίνεται από εδώ; Την επίσκεψη Αναστασιάδη και τις δηλώσεις του (σ.σ. στη Μόσχα) και την δολοφονία του Νεμτσόφ;».

Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Κύπρο ανάβει φωτιές: Συνδέει τη δολοφονία Νεμτσόφ με τον Πούτιν | iefimerida.gr 0

Αμέσως δέχθηκε πυρά από χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης αλλά και διευκρινιστικές ερωτήσεις. Οι περισσότεροι ζητούσαν εξηγήσεις για την διασύνδεση της επίσκεψης του κύπριου προέδρου στη Μόσχα και της δολοφονίας του Ρώσου φιλοδυτικού.

Σε κάποιον εκ των διαλόγων, ο αμερικανός πρέσβης απάντησε: «Δεν θα έλεγα ότι ο Αναστασιάδης έχει σχέση με την δολοφονία Νεμτσόφ. Αλλά ο Πούτιν, μπορεί».

Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Κύπρο ανάβει φωτιές: Συνδέει τη δολοφονία Νεμτσόφ με τον Πούτιν | iefimerida.gr 1

Μετά από πολλά σχόλια χρηστών και ερωτήσεις αν μιλά ως πρέσβης ή διατυπώνει προσωπικές απόψεις του, ο Κένινγκ τα μάζεψε:

«Ηθελα απλώς να μάθω τι σκέφτεται ο κόσμος. Η εβδομάδα ήταν μεγάλη για Ρωσία και Κύπρο και τελείωσε με την δολοφονία Νεμτσόφ» είπε.

Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Κύπρο ανάβει φωτιές: Συνδέει τη δολοφονία Νεμτσόφ με τον Πούτιν | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ