Καλύβης: Στηρίζω τον νέο γραμματέα, σύντροφο Κορωνάκη - iefimerida.gr

Καλύβης: Στηρίζω τον νέο γραμματέα, σύντροφο Κορωνάκη

(EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την απόλυτη στήριξή του μαζί με τα συγχαρητήρια εξέφρασε πρώτος στον νέο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Τάσο Κορωνάκη, ο συνδιεκδικητής του αξιώματος, Αλέκος Καλύβης.

Ο κ. Καλύβης που κατέβηκε με την Αριστερή Πλατφόρμα και απέσπασε ένα μεγάλο ποσοστό ψήφων, συναντήθηκε με τον νεοεκλεγέντα Γραμματέα της ΚΕ του κόμματος και του ευχήθηκε «από καρδιάς συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στο νέο του ρόλο».

Σε ανακοίνωσή του, του δήλωσε ότι «θα έχει την πλήρη στήριξή μου, όπως και όλων των συντρόφων της νέας Πολιτικής Γραμματείας, για να πετύχουμε στο δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας».

Τέλος ο Αλέκος Καλύβης τόνισε: «Ξεκινάμε αμέσως δουλειά. Το κόμμα, μέσα από την συνεδρίαση της ΚΕ και την εκλογική διαδικασία βγαίνει πιο ενωμένο, πιο δυνατό και αποφασισμένο να στηρίξει την κυβέρνηση για να πραγματοποιήσει τις μεγάλες αλλαγές που απαιτούν οι εργαζόμενοι και ο λαός μας».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ