Ποτάμι: Να φέρει ο Τσίπρας τη συμφωνία στη Βουλή - iefimerida.gr

Ποτάμι: Να φέρει ο Τσίπρας τη συμφωνία στη Βουλή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ανακοίνωσή του το Ποτάμι καλεί την κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα να φέρουν τη συμφωνία για την τετράμηνη παράταση στη Βουλή.

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση:

«Με έκπληξη ο ελληνικός λαός πληροφορήθηκε ότι το 40% των στελεχών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκε τελικά κατά της συμφωνίας και του προγράμματος μεταρρυθμίσεων που συνομολογήθηκε με τους εταίρους στο τελευταίο Eurogroup. Οι συσχετισμοί όμως στους κομματικούς μηχανισμούς δεν πρέπει να ακυρώσουν για άλλη μια φορά τις αλλαγές, που έχει ανάγκη η χώρα. Ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να προχωρήσει μπροστά, να φέρει τη συμφωνία στη Βουλή ώστε να εξασφαλίσει την ευρύτερη δυνατή στήριξη. Να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις για το συμφέρον των πολλών. Αν εγκλωβιστεί στα παιχνίδια των εσωκομματικών συσχετισμών, θα βγει χαμένος και ο ίδιος αλλά προπάντων θα βγει χαμένη η χώρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ το Ποτάμι Αλέξης Τσίπρας Eurogroup
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ