Σύλληψη 28χρονου στη Ρόδο για ανήθικες προτάσεις μέσω διαδικτύου σε ανήλικο - iefimerida.gr

Σύλληψη 28χρονου στη Ρόδο για ανήθικες προτάσεις μέσω διαδικτύου σε ανήλικο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ένας 28χρονος ο οποίος έκανε ανήθικες προτάσεις σε 14χρονο μέσω διαδικτύου.

Ο κατηγορούμενος στις 10 Φεβρουαρίου είχε προσεγγίσει τον έφηβο σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και έκτοτε, αφού απέκτησαν διαδικτυακή φιλία, του έστελνε μηνύματα με προτάσεις που αφορούσαν ασελγείς πράξεις.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από σχετική καταγγελία από γονιό του ανηλίκου, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. Ακολούθησε συνδυαστική έρευνα στο προφίλ του δράστη, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του και συνελήφθη στην κατοικία του, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού.

Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε χθες το απόγευμα στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρόδος Σύλληψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ