Προθεσμία να απολογηθούν πήραν οι συνεργοί του Ξηρού - iefimerida.gr

Προθεσμία να απολογηθούν πήραν οι συνεργοί του Ξηρού

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SOOC / ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΜΥΡΙΛΛΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσουν τις απολογίες τους ζήτησαν και πήραν οι δυο συλληφθέντες που φέρονται ως συνεργοί του Χροστοδουλου Ξηρού.

Ειδικότερα, στον 39χρονο με την κωδική ονομασά «Ιάσονας» που συνελήφθη στο Γαλάτσι, ασκήθηκε ποινική δίωξη για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, εκρήξεις, και άλλα αδικήματα.
Ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την ερχόμενη Πέμπτη.

Σε δήλωσή του ο κ. Κ. Παπαδάκης συνήγορος του κατηγορουμένου ανέφερε πως τα στοιχεία που υπάρχουν σε βάρος του εντολέα του δεν είναι σοβαρά και ότι σε καμία περίπτωση το DNA σε ένα κινητό αντικείμενο δεν μπορεί να αποτελέσει αποδεικτικό στοιχείο.
Στον έτερο συλληφθέντα, τον 32χρονο φοιτητή και στενό συνεργάτη της καταζητούμενης Αγγελικής Σωτηροπούλου ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την ερχόμενη Δευτέρα, προκειμένου να απολογηθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ