Νέες διαφωνίες στον ΣΥΡΙΖΑ: Κόντρα Παπαδημούλη με Στρατούλη, Λαφαζάνη για το αν η συμφωνία θα πάει στη Βουλή - iefimerida.gr

Νέες διαφωνίες στον ΣΥΡΙΖΑ: Κόντρα Παπαδημούλη με Στρατούλη, Λαφαζάνη για το αν η συμφωνία θα πάει στη Βουλή

(EUROKINISSI/ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κείμενο της συμφωνίας ανάμεσα στην Ελλάδα και τους Ευρωπαίους εταίρους δεν προκαλεί εντάσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ μόνο για το περιεχόμενό του, αλλά και για το αν θα τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή.

Με δηλώσεις τους, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Δημήτρης Στρατούλης ξεκαθάρισαν ότι δεν θεωρούν απαραίτητο να συμβεί κάτι τέτοιο. Ομως, ο Δημήτρης Παπαδημούλης έχει διαφορετική άποψη.

Νέες διαφωνίες στον ΣΥΡΙΖΑ: Κόντρα Παπαδημούλη με Στρατούλη, Λαφαζάνη για το αν η συμφωνία θα πάει στη Βουλή  | iefimerida.gr 0

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκε υπέρ της ψήφισης της συμφωνίας από τη βουλή. «Η κυβέρνηση έχει τη λαϊκή έγκριση για την τετράμηνη συμφωνία. Ας ζητήσει άμεσα και το ''Ναι'' της Βουλής. Είναι θέμα λογικής συνέπειας και δημοκρατίας», έγραψε ο κ. Παπαδημούλης στον προσωπικό του λογαριασμό.

Νωρίτερα, σε πρωινές δηλώσεις του στο Mega, ο κ. Στρατούλης είχε αναφέρει σε σχετική ερώτηση ότι δεν χρειάζεται να πάει προς κύρωση στη Βουλή η συμφωνία, με βάση τη νομοθεσία, ενώ ξεκαθάρισε.

Ο κ. Λαφαζάνης από την πλευρά του, σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Αγορά» που δημοσιεύθηκε το Σάββατο, τόνιζε ότι δεν θεωρεί ότι είναι απαραίτητο αλλά ούτε υποχρεωτικό η συμφωνία με τους πιστωτές να εγκριθεί από τη Βουλή. «Τόσο ο χαρακτήρας αυτής της συμφωνίας όσο και το περιεχόμενο της δεν είναι τέτοια που να μπορούν να περιβληθούν με τη μορφή νόμου», ανέφερε συγκεκριμένα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ