Βολές κατά της ελληνικής κυβέρνησης από τον πρόεδρο της Μπούντεσταγκ: Σίγουρα δεν ενίσχυσε την εμπιστοσύνη - iefimerida.gr

Βολές κατά της ελληνικής κυβέρνησης από τον πρόεδρο της Μπούντεσταγκ: Σίγουρα δεν ενίσχυσε την εμπιστοσύνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αιχμές για τη νέα ελληνική κυβέρνηση άφησε ο πρόεδρος της γερμανικής Βουλής, Νόρμπερτ Λάμερτ, σημειώνοντας ότι οι πρώτες δηλώσεις των στελεχών της σίγουρα δεν ενίσχυσαν την εμπιστοσύνη.

«Στις αποφάσεις του Eurogroup θα βρείτε τις συμβατικές υποχρεώσεις της Ελλάδας που αντικατοπτρίζουν με ακρίβεια τη βάση των συμφωνιών», τονίζει ακόμη, ενώ προσθέτει ότι δεν πρέπει να παραβλέπεται το γεγονός ότι από τις δηλώσεις αυτές έως σήμερα έχει καλυφθεί τεράστια απόσταση.

Ο ίδιος εκτιμά ότι η νέα βοήθεια προς την Ελλάδα μπορεί να είναι απαραίτητη. Τονίζει όμως, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Die Welt», ότι προϋπόθεση για κάτι τέτοιο αποτελεί πάντα η έγκριση της ομοσπονδιακής βουλής της Γερμανίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νορμπερτ Λάμπερτ Γερμανική βουλή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ