«Ο Βαρουφάκης είναι σαν μεταχειρισμένο αυτοκίνητο» -Το tweet Κακλαμάνη για τον υπ. Οικονομικών - iefimerida.gr

«Ο Βαρουφάκης είναι σαν μεταχειρισμένο αυτοκίνητο» -Το tweet Κακλαμάνη για τον υπ. Οικονομικών

(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Παρασκευή, Γερμανός βουλευτής σε ειρωνική τοποθέτηση στην Μπούντεσταγκ ρώτησε τους συναδέλφους του αν θα αγόραζαν μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από τον Αλέξη Τσίπρα ή τον Γιάνη Βαρουφάκη. Σήμερα, ο Νικήτας Κακλαμάνης παρομοίασε τον ίδιο τον υπουργό Οικονομικών με όχημα από... δεύτερο χέρι.

«Ο κ. Βαρουφάκης είναι σαν ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο», έγραψε ο κ. Κακλαμάνης στο λογαριασμό του στο Twitter. «Χαίρεσαι όταν το αγοράσεις, αλλά χαίρεσαι ακόμα περισσότερο όταν το ξεφορτωθείς», πρόσθεσε, αναφερόμενος πάντα στον υπουργό Οικονομικών.

Μία ημέρα νωρίτερα, ο Χριστιανοδημοκράτης Γερμανός βουλευτής Κλάους Πέτερ Βιλς στην τοποθέτησή του στην Μπούντεσταγκ είχε επισημάνει ότι δεν εμπιστεύεται την ελληνική κυβέρνηση και απευθυνόμενος στους Γερμανούς βουλευτές είπε: «Θα αγοράζατε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο απ' τον Τσίπρα ή το Βαρουφάκη; Εγώ σίγουρα όχι».

«Ο Βαρουφάκης είναι σαν μεταχειρισμένο αυτοκίνητο» -Το tweet Κακλαμάνη για τον υπ. Οικονομικών | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ