Αντιπρόεδρος Μέρκελ: Ο Βαρουφάκης δεν πρέπει να φέρεται έτσι – Προσέβαλε τον Σόιμπλε, τη καγκελάριο και το λαό μας - iefimerida.gr

Αντιπρόεδρος Μέρκελ: Ο Βαρουφάκης δεν πρέπει να φέρεται έτσι – Προσέβαλε τον Σόιμπλε, τη καγκελάριο και το λαό μας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση κατά του Ελληνα υπουργού Οικονομικών εξαπέλυσε και ο αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος της Ανγκελα Μέρκελ, Μίκαελ Φούχς, μιλώντας σε τηλεοπτικό δίκτυο.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το ποιος ευθύνεται που για πρώτη φορά υπάρχει μια πλειοψηφία των Γερμανών που αντιτίθεται στην χρηματοδότηση της Ελλάδας, ο Μίκαελ Φούχς απάντησε, ότι φταίει η ελληνική κυβέρνηση και ο κ. Βαρουφάκης.

«Ευθύνεται η ελληνική κυβέρνηση και ιδίως ο κ.Βαρουφάκης που κατέληξε σε φράσεις οι οποίες δεν αρμόζουν σε κάποιον που έχει ανάγκη χρημάτων. Δεν θα έπρεπε να φέρεται στον Υπουργό Οικονομικών μας και στην Καγκελάριο όπως έκανε. Προσέβαλε τον λαό μας και αυτός είναι ένας από τους λόγους που οι Γερμανοί έχουν εκνευριστεί με την κατάσταση και τα λόγια Ελλήνων» δήλωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ