Η Σκάρλετ Γιόχανσον για τις εκφράσεις αηδίας και αποδοκιμασίας όταν της την έπεσε ο Τραβόλτα [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Σκάρλετ Γιόχανσον για τις εκφράσεις αηδίας και αποδοκιμασίας όταν της την έπεσε ο Τραβόλτα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τις φωτογραφίες της φετινής, μάλλον αδιάφορης, τελετής των Οσκαρ, εκείνη που έκανε περισσότερη εντύπωση ήταν αυτή που αποτύπωνε την παγωμάρα και τον εκνευρισμό της Σκάρλετ Γιόχανσον όταν την πλησίασε ο Τζον Τραβόλτα για να την αγκαλιάσει και να τη φιλήσει.

Φορώντας μια μακριά, σμαραγδί, γοργονέ δημιουργία του οίκου Versace, η δύο φορές πιο σέξι γυναίκα του κόσμου -κατά το Εsquire- άφησε τους πάντες άφωνους με το κοντό ροκ κούρεμά της και το κόσμημα από νεφρίτη, ακόμη και τη λεπτομέρεια του ροζ κραγιόν. Mε μια κουβέντα, ήταν απλά ακαταμάχητη.

Ετσι, ο πληθωρικός Τζον Τραβόλτα, βλέποντάς την, δεν μπόρεσε να στης αντισταθεί και της... όρμησε. Μια κίνηση που, κρίνοντας από τις φωτογραφίες, δεν άρεσε καθόλου στη Σκάρλετ Γιόχανσον. Τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα έκαναν τον γύρο του κόσμου προκαλώντας διάφορα σχόλια.

Πέντε ημέρες μετά, η ηθοποιός θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Ετσι εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζει ότι δεν υπήρχε τίποτα παράξενο ή τρομακτικό στη συμπεριφορά του Τζον Τραβόλτα. Και συνέχισε: «Το στιγμιότυπο που κυκλοφορεί είναι ατυχές, καθώς είναι από μία ζωντανή αντίδραση που στην πραγματικότητα ήταν πολύ γλυκιά και καλοδεχούμενη. Η φωτογραφία δεν αντικατοπτρίζει τι προηγήθηκε και τι ακολούθησε εκείνη τη στιγμή (σ.σ.: της συνάντησής τους)... Είχαμε να συναντηθούμε εδώ και κάποια χρόνια και είναι πάντα χαρά μου όταν τον συναντώ!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σκάρλετ Γιοχάνσον Τζον Τραβόλτα versace
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ