Ξουλίδου (ΑΝΕΛ): Θα ψήφιζα πρόταση του ΚΚΕ για κατάργηση του Μνημονίου - iefimerida.gr

Ξουλίδου (ΑΝΕΛ): Θα ψήφιζα πρόταση του ΚΚΕ για κατάργηση του Μνημονίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Kανένα ενδοιασμό στο να ψηφίσει μια πρόταση του ΚΚΕ για κατάργηση του Μνημονίου, υποστηρίζει ότι δεν θα είχε η βουλευτής των ΑΝΕΛ Σταυραούλα Ξουλίδου.

«Οταν θα έρθει και θα είναι διατυπωμένη στα πλαίσια της πολιτικής μας κατεύθυνσης, πού κι εμείς ως αντιμνημονιακοί, το ίδιο λέγαμε, φυσικά και θα το ψηφίσω. Εμείς επιδιώκουμε πραγματικά μια εθνική κυριαρχία, η οποία είναι χαμένη εδώ και τόσα χρόνια», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM η κυρία Ξουλίδου και συμπλήρωσε αναφερόμενη στη συμφωνία της περασμένης Παρασκευής: «Εάν με αυτή την υπογραφή που έπεσε και με αυτή τη συμφωνία που έγινε στο Eurogroup, κερδίζουμε τον αναγκαίο χρόνο, ώστε να μπορέσουμε να ανασυνταχθούμε, να ανακτήσουμε την εθνική μας αξιοπρέπεια, να μην πηγαίνουμε δουλικοί και σκυμμένοι και να εκτελούμε ότι μας λένε, νομίζω αυτό το πράγμα δεν διαφωνεί κανείς. Είναι ξεκάθαρες οι μεταρρυθμίσεις που ανακοίνωσε η συγκυβέρνηση».

Η βουλευτής των ΑΝΕΛ πήρε θέση και για λογαριασμό του κόμματός της όσον αφορά στην ψήφιση της συμφωνίας: «Εγώ θεωρώ και μιλάω μόνο για τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ότι εμείς θα το ψηφίζαμε. Εμείς θέλουμε να γίνει ένα νοικοκύρεμα του κράτους και να υπάρξει μια οικονομική σταθερότητα».

Ερωτηθείσα για το αν θα ψήφιζε και την πρόταση του ΚΚΕ και τη συμφωνία Βαρουφάκη, απάντησε: «Για μας δεν είναι μνημόνιο, αυτή η νέα συμφωνία, επομένως εγώ δεν έχω πρόβλημα να ψηφίσω, μια πρόταση νόμου, που ουσιαστικά, θα μιλάει για κατάργηση μνημονίων. Ούτως η άλλως, το πιστεύω αυτό πού λέω ,δεν είναι μνημόνιο αυτό το πράγμα , ούτε είναι παράταση μνημονίου, είναι απλώς κάποιοι όροι, που εμείς βάλαμε,ως ελληνική κυβέρνηση. Είμαστε υποχρεωμένοι, να κάνουμε βήματα μεταρρύθμισης γοργά, ώστε να πάρει μπρος η οικονομία μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σταυρούλα Ξουλίδου ΑΝΕΛ ΚΚΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ