Προσαγωγές για δύο οπαδούς του Παναθηναϊκού - O ένας κατηγορείται για κακούργημα - iefimerida.gr

Προσαγωγές για δύο οπαδούς του Παναθηναϊκού - O ένας κατηγορείται για κακούργημα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ελληνική αστυνομία εντόπισε μέσω των κρυφών καμερών που χρησιμοποιήθηκαν στο ντέρμπι της προηγούμενης Κυριακής στο γήπεδο της «Λεωφόρου Αλεξάνδρας», δύο οπαδούς του Παναθηναϊκού που μετείχαν στα επεισόδια και ανααζητεί άλλους τρεις.

Δύο προσαγωγές οπαδών του Παναθηναϊκού έκανε σήμερα η αστυνομία αφού η επεξεργασία του υλικού από τις κρυφές κάμερες έφερε αποτέλεσμα. Αμφότεροι αφέθησαν ελεύθεροι. Ο ένας κατηγορείται για πλημμέλημα και ο άλλος για κακούργημα. Ο δεύτερος συνελήφθη βάσει του νόμου περί κουκούλας και ήταν ένας εξ'αυτών που επιτέθηκαν σε αστυνομικούς κρατώντας αλυσίδες.Η δικογραφία και των δύο θα παραδοθεί στον εισαγγελέα, ο οποίος θα διατάξει και τη σύλληψή τους επισήμως. Εν τω μεταξύ μέχρι το βράδυ αναμένεται να έχουν γίνει άλλες τρεις προσαγωγές αφού έχουν αναγνωριστεί κι άλλοι από τους οπαδούς τους τριφυλλιού που μετείχαν στα επεισόδια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός οπαδοί Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ