Βολές Ανθιμου σε Βαρουφάκη: Δεν μου αρέσει το ύφος του υπουργού Οικονομικών, ούτε και το ντύσιμό του - iefimerida.gr

Βολές Ανθιμου σε Βαρουφάκη: Δεν μου αρέσει το ύφος του υπουργού Οικονομικών, ούτε και το ντύσιμό του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον Μανώλη Γλέζο και τον Γιάννη Βαρουφάκη τα έβαλε ο Μητροπολίτης Ανθιμος. «Δεν έπρεπε να πει αυτά που είπε ο κύριος Γλέζος στον πρωθυπουργό λόγω και της σοφίας που έχει με τα χρόνια του», είπε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθίμος, ενώ αναφερόμενος στον υπουργό Οικονομικών είπε πως δεν του αρέσει το ύφος.

Σε συνέντευξή που θα προβληθεί το Σάββατο το πρωί στην εκπομπή «Τώρα Ό, τι συμβαίνει» με τη Φαίη Μαυραγάνη στο κανάλι Ε ο μητροπολίτης Ανθιμος αναφερόμενος στην κυβέρνηση είπε: «παρακαλούμε το Θεό να πετύχει η νέα κυβέρνηση στο έργο της».

Δεν του αρέσουν τα ρούχα και το ύφος του Βαρουφάκη

Παράλληλα αποδοκίμασε ενδυματολογικά τον υπουργό Οικονομικών, αφού όπως είπε δεν θα έπρεπε να προσπαθεί να είναι διαφορετικός. Συμπλήρωσε ότι δεν του αρέσει το ύφος του κυρίου Βαρουφάκη.
Όσο για την ευχή που είχε δώσει στον απερχόμενο πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ξεκαθάρισε ότι δεν είχε κομματικό ρόλο και συμπλήρωσε οτι θα το έκανε για οποιονδήποτε του το ζητούσε.
Όλη η συνέντευξη θα προβληθεί το Σάββατο το πρωί στο κανάλι Ε και στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει με τη Φαίη Μαυραγάνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ