To Concept XR-PHEV II της Mitsubishi δίνει μια πρώτη αίσθηση για το νέο ASX - iefimerida.gr

To Concept XR-PHEV II της Mitsubishi δίνει μια πρώτη αίσθηση για το νέο ASX

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι διαστάσεις του πρωτότυπoυ XR-PHEV II που θα παρουσιάσει η Mitsubishi στην έκθεση της Γενεύης -μήκος 4,49 μέτρα- το τοποθετούν ακριβώς στην κλάση του πολύ καλού ASX και αυτό είναι μια επιπλέον ένδειξη για το ότι μας δίνει και μια πρώτη εικόνα το μοντέλου που θα το αντικαταστήσει.

Και το οποίο αναμένεται να ακολουθήσει πιο δυναμικούς δρόμους σε σχέση με ότι μας έχει συνηθίσει μέχρι τώρα η ιαπωνική εταιρεία.

Πέρα όμως από αυτό το XR-PHEV II είναι υβριδικό, με έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης για τον οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάτι και έναν ηλεκτροκινητήρα 120 kW, που κινούν τους εμπρός τροχούς. Ο πρώτος μπαίνει στο κύκλωμα της ισχύος μόνο όταν χρειάζεται όλη η διαθέσιμη, ενώ υπό νορμάλ συνθήκες τροφοδοτεί με ενέργεια την μπαταρία των 12 kWh. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που οι εκπομπές CO2 κυμαίνονται κάτω από τα 40 γραμμάρια το χιλιόμετρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ASX Mitsubishi αυτοκίνητο έκθεση Γενεύης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ