Το Σάββατο ο Τσίπρας ανακοινώνει τα πρώτα νομοσχέδια: Πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας και ληξιπρόθεσμα πάνε στη Βουλή - iefimerida.gr

Το Σάββατο ο Τσίπρας ανακοινώνει τα πρώτα νομοσχέδια: Πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας και ληξιπρόθεσμα πάνε στη Βουλή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου του πρωθυπουργού με το οικονομικό επιτελείο πραγματοποιήθηκε το πρωί και σε αυτήν αποφασίστηκαν τα πρώτα νομοσχέδια που θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή.

Τα νομοσχέδια για τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας και τα ληξιπρόθεσμα χρέη θα είναι τα πρώτα που θα φέρει η νέα κυβέρνηση προς ψήφιση στο Κοινοβούλιο και αναμένεται να τα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός το Σάββατο στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα ανακοινώθηκε πως στις 7:30 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί κυβερνητικό συμβούλιο και η ομιλία του πρωθυπουργού θα μεταδοθεί ζωντανά από τη ΝΕΡΙΤ.

Στη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη, ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης και ο αναπληρωτής υπουργός Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε και στον απόηχο των τελευταίων πολιτικοοικονομικών εξελίξεων και σύμφωνα με πληροφορίες εξετάσθηκαν η πορεία των εσόδων, μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα του τελευταίου διμήνου, τα πρώτα νομοσχέδια που θα κατατεθούν στη Βουλή και το πώς θα κυρωθεί η πρόσφατη συμφωνία του Eurogroup.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νομοσχέδια Αλέξης Τσίπρας Βουλή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ