Πόσο πρέπει να τρώμε: Ρύζι όσο ένα μπαλάκι του τένις -Οι σωστές μερίδες [εικόνα] - iefimerida.gr

Πόσο πρέπει να τρώμε: Ρύζι όσο ένα μπαλάκι του τένις -Οι σωστές μερίδες [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ένα από τα πιο αδιευκρίνιστα πράγματα που συναντούν στην προσπάθειά τους όσοι προσπαθούν να χάσουν τα περιττά κιλά.

Για όσους επιθυμούν να τρώνε υγιεινά, η αποκρυπτογράφηση του μεγέθους των μερίδων μπορεί μερικές φορές να είναι ένα ναρκοπέδιο, καθώς η οπτικοποίηση της ακριβής ποσότητας των τροφίμων είναι δύσκολη.

Οι εμπειρογνώμονες επισημαίνουν ότι η έλλειψη ελέγχου μερίδας είναι ένας από τους κύριους λόγους που οι άνθρωποι είναι υπέρβαροι, αφού τρώνε πολύ περισσότερο απ' όσο θα έπρεπε.

Ωστόσο, υπάρχει τώρα ένας απλός τρόπος για να ξέρετε πόσο μεγάλες μερίδες μπορείτε να καταναλώσετε, χάρη στο σχεδιάγραμμα της FEMAIL.

Η έρευνα δείχνει ότι το μαγειρεμένο ρύζι θα πρέπει να είναι το ίδιο μέγεθος με μια μπάλα του τένις, ενώ το ίδιο ποσό μαγειρεμένων ζυμαρικών θα πρέπει να είναι σε θέση να καλύψει ένα χαρτάκι για cupcake.

Τα δεδομένα σύγκρισης δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Κέντρο Υγείας McKinley του Πανεπιστημίου του Ιλινόις στις ΗΠΑ και δείχνουν τα ισοδύναμα των σωστών μερίδων διαφόρων τροφίμων, όπως το ψωμί, τα ζυμαρικά, τα πρόχειρα φαγητά και τα φρούτα.

Πόσο πρέπει να τρώμε: Ρύζι όσο ένα μπαλάκι του τένις -Οι σωστές μερίδες [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φαγητό Υγεία Διατροφή μερίδες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ