Μπακογιάννη για ηγεσία ΝΔ: Ο,τι έχω να πω θα το πω στην Κοινοβουλευτική Ομάδα - iefimerida.gr

Μπακογιάννη για ηγεσία ΝΔ: Ο,τι έχω να πω θα το πω στην Κοινοβουλευτική Ομάδα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI/ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ασάφεια απάντησε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη, όταν ρωτήθηκε το πρωί της Παρασκευής αν θα θέσει θέμα ηγεσίας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, η οποία θα συνεδριάσει στις 5 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, η κα Μπακογιάννη δήλωσε: «Ό,τι έχω να πω, θα το πω στην ΚΟ».

Παράλληλα, επεσήμανε κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στον ΣΚΑΪ, πως η Ελλάδα χρειάζεται μια «υγιή και ισχυρή» κεντροδεξιά, θέση που δεν έχει αυτή τη στιγμή η ΝΔ και τόνισε πως αυτή τη στιγμή δεν έχει «κανέναν προσωπικό στόχο», επιδιώκοντας μονάχα να «ξανασυνέλθει η παράταξη» και να βρει τον σωστό πολιτικό προσανατολισμό.

Υπογράμμισε ωστόσο πως η παράταξη έχει πρόβλημα ιδεολογίας, στρατηγικής, πολιτικής και λειτουργίας, που θα πρέπει να λυθεί με «καθαρή εσωκομματική κουβέντα» και χωρίς να υπάρχουν «προσωπικές στρατηγικές».

Οσο για την κυβέρνηση, η Ντόρα Μπακογιάννη σημείωσε πως δεν είναι δυνατόν να μην κατατεθεί η συμφωνία του Eurogroup για κύρωση στη Βουλή, προσθέτοντας πως έχει πλέον έρθει η «ώρα της πραγματικότητας».

Προσέθεσε πως και ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ στο παρελθόν, θα υποχρεωθεί να αντιμετωπίσει την ώρα της αλήθειας και να σταματήσει την αντι-μνημονιακή πολιτική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόρα Μπακογιάννη Νέα Δημοκρατία ΝΔ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ