Γιατί ο Βαρουφάκης δεν έχει καθίσει ποτέ στην καρέκλα του υπουργού στο γραφείο του στο ΥΠΟΙΚ - iefimerida.gr

Γιατί ο Βαρουφάκης δεν έχει καθίσει ποτέ στην καρέκλα του υπουργού στο γραφείο του στο ΥΠΟΙΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν έχω κάτσει ποτέ σε αυτή την καρέκλα». Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης στον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη όταν τον ρώτησε γιατί δεν κάθεται στην καρέκλα του υπουργού.

Ο κ. Παπαδάκης βρέθηκε στο γραφείο του υπουργού για την προγραμματισμένη συνέντευξη. Οταν ήρθε η ώρα να κάτσουν και οι δυο στις θέσεις τους για να ξεκινήσει η συνέντευξη και η βιντεοσκόπηση αυτής, ο Γιάνης Βαρουφάκης κάθισε απέναντι από τον δημοσιογράφο, έξω από το γραφείο τους στις θέσεις που συνήθως κάθονται οι προσκεκλημένοι και όχι στη θέση του υπουργού.

Στην ερώτηση του Γιώργου Παπαδάκη γιατί δεν κάθεται στη θέση του, ο Γιάνης Βαρουφάκης είπε πως δεν έχει καθήσει ποτέ εκεί καθώς ακολουθεί την οδηγία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα «που μας είπε να μην δεθούμε με τις καρέκλες μας». Οπως επισήμανε και ο δημοσιογράφος και όπως φάνηκε και από τα πλάνα η καρέκλα του υπουργού χρησιμεύει για να... ακουμπά ο κ. Βαρουφάκης το σακίδιό του.

Πάντως, όπως αποκάλυψε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, μέχρι τώρα δεν έχει κάτσει αρκετά στο γραφείο του καθώς όπως είπε ήταν συνέχεια στις Βρυξέλλες. «Μέχρι τώρα ήμασταν στις Βρυξέλλες και τσακωνόμασταν για κάτι παλιόχαρτα, γιατί παλιόχαρτα ήταν, θέλω να κάτσω στο γραφείο μου να δουλέψω», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ