Στους δρόμους το ΚΚΕ -Συγκέντρωση στο Σύνταγμα κατά της συμφωνίας του Eurogroup - iefimerida.gr

Στους δρόμους το ΚΚΕ -Συγκέντρωση στο Σύνταγμα κατά της συμφωνίας του Eurogroup

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκέντρωση κατά της συμφωνίας της κυβέρνησης με τους Ευρωπαίους εταίρους διοργανώνει το ΚΚΕ, στις 7 το απόγευμα στο Σύνταγμα. Παράλληλα ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας θα πραγματοποιήσει ομιλία.

Το ΚΚΕ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι με τη συγκεκριμένη συμφωνία «επεκτείνει το μνημόνιο και συνεχίζει την αντιλαϊκή πολιτική», ενώ κατέθεσε πρόταση νόμου στη Βουλή για κατάργηση του μνημονίου και των όλων των εφαρμοστικών νόμων.

«Η συμφωνία και η λίστα μεταρρυθμίσεων περιλαμβάνει όλα τα αρνητικά για τους εργαζόμενους μέτρα που πήρε το κεφάλαιο, οι κυβερνήσεις του, μαζί με την ΕΕ στις συνθήκες της οικονομικής κρίσης, μέτρα που βοηθούσαν και την ανάκαμψη της καπιταλιστικής κερδοφορίας», αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του κόμματος.

Ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας σε δηλώσεις του, χαρακτήρισε «διαφημιστική απάτη» τα περί «σκληρής» διαπραγμάτευσης και τόνισε ότι στο τέλος Ιουνίου θα έρθει νέο μνημόνιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΚΕ συγκέντρωση Σύνταγμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ