Ντουρμάζ: Με χτύπησαν στο πρόσωπο στη Λεωφόρο - iefimerida.gr

Ντουρμάζ: Με χτύπησαν στο πρόσωπο στη Λεωφόρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια κατάσταση πρωτόγνωρη βίωσε ο Τζίμι Ντουρμάζ την περασμένη Κυριακή στη Λεωφόρο κατά την διάρκεια του ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός.

Ο διεθνής Σουηδός εξτρέμ, ο οποίος έζησε από κοντά τα πάντα, αναφέρθηκε στην εμπειρία του και στο σκηνικό τρόμου που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του.

«Στάθηκα" στο κέντρο του γηπέδου την ώρα που μπήκαν μέσα οι οπαδοί. Σε αυτή την κατάσταση, υπάρχουν δυο επιλογές για κάποιον. Είτε μένει και προσπαθεί να προστατευτεί είτε τρέχει γρήγορα στη φυσούνα για να προστατευτεί. Μέσα εκεί, είχαμε την προστασία της αστυνομίας. Χτυπήθηκα από αναπτήρες στο πρόσωπο. Το ματς τινάχθηκε στον αέρα, τελικά ξεκίνησε και το χάος συνεχίστηκε», είπε αρχικά και συνέχισε «Ήταν μια καταστροφή. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα παίζαμε τον αγώνα, αλλά φαίνεται ότι υπερβαίνει τους κανονισμούς. Ένας από τους συμπαίκτες μου κάηκε στο χέρι μέσα στο γήπεδο. Εγώ χτυπήθηκα στο κεφάλι από φωτοβολίδες που πετάχτηκαν. Σε νορμάλ συνθήκες, θα μας έριχναν μπουκαλάκια με νερό, αλλά τώρα ήταν αρρωστημένο. Έπεφταν αναπτήρες, μεταλλικά αντικείμενα και καρέκλες».

Για την διακοπή του πρωταθλήματος, ανέφερε: «Ενημερωθήκαμε στην προπόνηση. Μας είπαν ότι μπορεί να κρατήσει 2-3 εβδομάδες, αλλά κανείς δεν ξέρει σίγουρα ακόμα. Θα δούμε τι θα γίνει. Πρέπει να γίνει κάτι, προτού σκοτωθεί κάποιος. Είναι επικίνδυνο. Υπάρχουν αυτοί που θα υποφέρουν περισσότερο αν μας συμβεί κάτι. Είναι οι οικογένειάς μας, κάποιοι έχουν παιδιά και δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Παναθηναϊκός ντουρμαζ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ