Η Ελενα Μακρή-Λυμπέρη μιλά για πρώτη φορά στις κάμερες για την κόντρα της με τη Μενεγάκη [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η Ελενα Μακρή-Λυμπέρη μιλά για πρώτη φορά στις κάμερες για την κόντρα της με τη Μενεγάκη [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την κόντρα της με την Ελένη Μενεγάκη και τη διαμάχη της με τη δημοφιλή παρουσιάστρια μίλησε Ελενα Μακρή - Λυμπέρη, που παραβρέθηκε στην παρουσίαση της νέας συλλογής ρούχων του Λάκη Γαβαλά.

Ερωτώμενη από τους δημοσιογράφους για όσα έγραψε στο προσωπικό της blog σχετικά με την παρουσιάστρια του Alpha, η κα Λυμπέρη απάντησε: «Οταν υπάρχει δικαστική διαμάχη πρέπει να είμαστε διαλλακτικοί γιατί πολύς κόσμος μπορεί να χάσει τη δουλειά του. Στις συνεργασίες πάντα ο ένας κάνει ένα βήμα πίσω, ένα βήμα μπρος. Ετσι είναι στη ζωή, έτσι γίνεται. Δεν μου αρέσει να λύνονται τα θέματα με απόλυτο δικαστικό χαρακτήρα. Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά και έχω την εντύπωση ότι δεν βοηθάνε».
Στη ερώτηση αν μετάνιωσε για την απάντηση της η ίδια απάντησε: «Οταν έχεις περάσει τα 40, όταν έχεις χτίσει και έχουν καταρρεύσει πράγματα, όταν πονάς κάθε μέρα, έρχεται η στιγμή που τα λες. Λες την προσωπική σου γνώμη. Πάντοτε είμαι ειλικρινής».

Υπενθυμίζεται ότι όλα άρχισαν όταν η Ελένη Μενεγάκη κατέφυγε στη δικαιοσύνη κατά του περιοδικού «Hello» προκειμένου να μην δημοσιεύσουν φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της ανήλικης κόρης της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ