Χαλκίδα: Η συγκλονιστική ιστορία της μάνας που αυτοκτόνησε μαζί με τον γιο της -Το σοκαριστικό σημείωμα που άφησε [βίντεο] - iefimerida.gr

Χαλκίδα: Η συγκλονιστική ιστορία της μάνας που αυτοκτόνησε μαζί με τον γιο της -Το σοκαριστικό σημείωμα που άφησε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας από τη διπλή αυτοκτονία μητέρας και γιου, που έπεσαν από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας στην οποία διέμεναν.

Η 63χρονη Κατερίνα Αμπελιώτη και ο 27χρονος Αναστάσιος-Μάριος Μερσίνας βούτηξαν στο κενό από τον 5ο όροφο, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο, ενώ, σύμφωνα με τα στοιχεία, οι λόγοι της αυτοκτονίας είναι οικονομικοί.

Οπως αναφέρει ρεπορτάζ του eviazoom.gr, ο Γολθοθάς της 63χρονης ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2011, όταν η επιτροπή του ΙΚΑ εξέτασε την περίπτωσή της και έκοψε την αναπηρική σύνταξη που έπαιρνε για λόγους υγείας.

Τα τρία τελευταία χρόνια αγωνιζόταν δικαστικά να την ανακτήσει, ωστόσο ήρθε αντιμέτωπη με μια τελεσίδικη δικαστική απόφαση που την οδήγησε στην απελπισία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγη ώρα μετά την οικογενειακή τραγωδία οι αστυνομικοί έψαξαν το σπίτι και βρήκαν ένα ιδιόχειρο σημείωμα της 63χρονης στο οποίο προανήγγειλε την αυτοκτονία, κατηγορώντας το ΙΚΑ και τη Δικαιοσύνη.

Η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στις 9 το πρωί της Τετάρτης (25-02-2015) στην οδό Σαμαρτζή 29, στο κέντρο της Χαλκίδας. Η 63χρονη μητέρα και ο 27χρονος γιος της πήδηξαν από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου που διέμεναν, στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο.

Η μητέρα σκοτώθηκε επιτόπου, ενώ ο γιος της άφησε την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα στο νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χαλκίδα αυτοκτονία μητέρα γιος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ