Το νέο SUV Τivoli είναι ο λόγος που η SsangYong επανέρχεται δυναμικά στην Ελλάδα - iefimerida.gr

Το νέο SUV Τivoli είναι ο λόγος που η SsangYong επανέρχεται δυναμικά στην Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H SsangYong θα παρουσιάσει σε λίγες μέρες, στην έκθεση της Γενεύης, ένα νέο SUV, το Tivoli, το οποίο όπως βλέπετε στις φωτογραφίες είναι σύγχρονο μέσα έξω και το κυριότερο έχει μικρούς, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα της μάρκας, κινητήρες.

Πιο συγκεκριμένα το Tivoli θα είναι διαθέσιμο αρχικά με ένα ατμοσφαιρικό σύνολο βενζίνης 1.600 κυβικών και 120 ίππων και στη συνέχεια και με έναν turbo diesel, επίσης 1.600 κυβικών και 115 ίππων.

Ο τελευταίος θα συνδυάζεται και με τετρακίνηση, ενώ με την παρουσία του Tivoli η SsangYong θα επαναδραστηριοποιηθεί και στην Ελλάδα, έπειτα από μια περίοδο αδράνειας.

Έτσι μέσα στο Μάρτιο θα είναι διαθέσιμη, όπως προαναφέραμε η έκδοση βενζίνης του Tivoli –μια πρώτη εκτίμηση για την τιμή της είναι γύρω στις 17.000 ευρώ με απόσυρση- για να ακολουθήσει το καλοκαίρι η diesel.

Το νέο SUV Τivoli είναι ο λόγος που η SsangYong επανέρχεται δυναμικά στην Ελλάδα  | iefimerida.gr 0


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο Tivoli
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ