Σακελλαρίδης: Πολιτική απόφαση αν θα περάσει ή όχι από τη Βουλή η συμφωνία του Eurogroup - iefimerida.gr

Σακελλαρίδης: Πολιτική απόφαση αν θα περάσει ή όχι από τη Βουλή η συμφωνία του Eurogroup

Φωτογραφία: Sooc
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ζήτημα πολιτικής απόφασης είναι, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γαβριήλ Σακελλαρίδη, το αν θα περάσει ή όχι από τη Βουλή η συμφωνία του Eurogroup.

«Περιμένουμε πρώτα από όλα να ολοκληρωθεί η διαδικασία της έγκρισης της συμφωνίας αυτής στα ευρωπαϊκά κοινοβούλια. Αυτή την εβδομάδα γίνεται όλη αυτή η διαδικασία και μέσα σε δύο, τρεις ημέρες -επειδή πιστεύουμε ότι είναι μόνο ζήτημα πολιτικής απόφασης αν θα περάσει ή όχι από το ελληνικό κοινοβούλιο γιατί νομικά δεν τίθεται θέμα- θα το αποφασίσουμε και το μάθετε και εσείς» δήλωσε στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ.

Ερωτηθείς, αν αυτό θα γίνει με πράξη νομοθετικού περιεχομένου απάντησε: «Θα το μάθετε μέσα στις επόμενες δύο ημέρες που θα το ανακοινώσουμε. Έχει να κάνει με τον τρόπο που θα λειτουργήσει η Βουλή. Θα το μάθετε μέσα στις επόμενες δύο, τρεις ημέρες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδης συμφωνία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ