Τα ζώδια της Πέμπτης 26 Φεβρουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 26 Φεβρουαρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Η σημερινή ημέρα ανήκει σε σας τους Κριούς, καθώς το τρίγωνο του Άρη (κυβερνήτη σας) με τον Κρόνο σας βοηθά να κάνετε μια σημαντική, δυναμική εκκίνηση η οποία θα μπορούσε να αποδώσει πολλά, ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί τον Μάρτιο. Όμως, έχετε ένα άγχος για τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι συζητήσεις που θα κάνετε σήμερα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας θα αποδώσουν, ειδικά για σας που είστε γεννημένοι τον Απρίλιο. Νέα σχέδια που κάνετε τώρα, μπορεί να φέρουν στη ζωή σας σημαντικές αλλαγές!

Ταύρος
Για σας τους Ταύρους, ειδικά αν είστε γεννημένοι τον Απρίλιο, τρεις πλανήτες (Αφροδίτη, Άρης και Ουρανός) στο προηγούμενο από σας ζώδιο, δείχνουν ένα παρασκήνιο το οποίο κινείται πυρετωδώς! Μπορεί και εσείς να κινηθείτε παρασκηνιακά για να προωθήσετε ένα οικονομικό ή ένα επαγγελματικό σας θέμα. Όμως, θα πρέπει να προσέξετε πολύ τις κινήσεις που θα κάνετε, καθώς υπάρχει περίπτωση να παραπλανηθείτε, ενώ, όλη αυτή η δράση, ίσως τελικά να σας ζημιώσει. Η Σελήνη σήμερα στους Διδύμους βοηθά ένα οικονομικό θέμα το οποίο αυτή την περίοδο είναι σημαντικό για σας.

Δίδυμοι
Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας εσείς οι Δίδυμοι επικεντρώνεστε στα πολύ προσωπικά σας θέματα, ενώ οι φίλοι σας σας στηρίζουν. Η συλλογική δουλειά και οι στόχοι σας προωθούνται, αλλά αν είστε γεννημένοι γύρω στις 28-29 Μαΐου θα πρέπει να προσέχετε για πιθανά λάθη ή εξαπατήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο. Μην αναμίξετε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας ή συγγενείς σε θέματα της επαγγελματικής ή της κοινωνικής σας ζωής. Αν είστε γεννημένοι γύρω στις 24-26 Μαΐου χαμηλώστε λίγο τους τόνους στη σχέση σας με το σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Για εσάς τους Διδύμους του Ιουνίου αρχίζει σταδιακά μία περίοδος κατά την οποία ευνοούνται τα ταξίδια, οι επαφές με το εξωτερικό αλλά και θέματα σπουδών.

Καρκίνος
Εσείς οι Καρκίνοι αν και θα θελήσετε σήμερα να μείνετε για λίγο ήσυχοι και μόνοι με τον εαυτό σας, τελικά δεν θα τα καταφέρετε. Όσοι είστε γεννημένοι τον Ιούνιο έχετε να αντιμετωπίσετε αντιφατικές καταστάσεις. Από την μια πλευρά λειτουργεί μια ιδιαίτερα καλή κατάσταση, από την άλλη υπάρχει μια ένταση σε κοινωνικό ή επαγγελματικό επίπεδο η οποία μπορεί να επηρεάσει θέματα της εργασίας ίσως ακόμη και της υγείας σας. Ένα οικονομικό θέμα που έχει σχέση με εφορίες, δάνεια, ασφάλειες μπορεί σήμερα να προωθηθεί, ενώ τα τρέχοντα οικονομικά προχωρούν κανονικά.

Λέων
Για σας τους Λέοντες η σημερινή ημέρα έχει μια εντελώς αντιφατική χροιά! Θα υπάρξουν καταστάσεις οι οποίες έχουν σχέση με τα οικονομικά, τα κληρονομικά ή τα φορολογικά σας θέματα. Προσέχετε την υγεία σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί τον Ιούλιο είστε έτοιμοι για δράση, μπορείτε τώρα να κάνετε κάτι πολύ σημαντικό, στο οποίο θα έχετε και την βοήθεια των φίλων σας. Για σας που έχετε γεννηθεί στις αρχές Αυγούστου ( γύρω στις 4-5), έρχεται μια σημαντική αλλαγή που σας ανοίγει δρόμους για ταξίδια, για φλερτ, για έρωτα, αλλά και για πολύ σημαντικές συζητήσεις! Προσπαθήστε να ρυθμίσετε τις υποθέσεις σας που αφορούν τέτοιου είδους θέματα, οι ημέρες αυτές είναι μοναδικές.

Παρθένος
Μιαν περίεργη εξέλιξη υπάρχει για σας, Παρθένοι μου, στις σχέσεις, τις συνεργασίες σας, αλλά και σε κάποια οικογενειακά θέματα. Ειδικά για σας που είστε γεννημένοι γύρω στην πρώτη Σεπτεμβρίου θα υπάρξουν περίεργες και αντιφατικές καταστάσεις. Ας είστε λοιπόν προσεκτικοί. Αντίθετα, μπορείτε να κάνετε ένα νέο και σημαντικό ξεκίνημα πάνω στα οικονομικά σας θέματα, το οποίο μπορεί να βοηθήσει τα θέματα της οικογένειας, της ακίνητής σας περιουσίας, και γενικότερα τα πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

Ζυγός
Για σας τους Ζυγούς σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για να προωθήσετε θέματα που έχουν σχέση με ταξίδια, με πρόσωπα που ζουν στο εξωτερικό, με σπουδές, αλλά και να έχετε σημαντικές επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες. Για σας που είστε γεννημένοι τον Σεπτέμβριο, σε οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες αντιρρήσεις, που θα τις χαρακτήριζα παθιασμένες! Στον εργασιακό σας χώρο μπορεί να υπάρξουν λάθη, κάποιες παραπλανητικές καταστάσεις και γενικότερα μια ασάφεια. Προσέχετε λοιπόν.

Σκορπιός
Οι Σκορπιοί του Οκτωβρίου, ενώ η συναισθηματική σας ζωή είναι καλή, θα πρέπει να εξετάσετε πολύ προσεκτικά θέματα που έχουν σχέση με την εργασία ή με την υγεία σας. Παράλληλα, οι σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας μπορεί να είναι παθιασμένες, έχουν όμως και ένταση η οποία μπορεί να οδηγήσει σε μια σημαντική κρίση. Αντίθετα, για σας που είστε γεννημένοι γύρω στην 1η Νοεμβρίου, τα θέματα που έχουν σχέση με τα παιδιά ή τα νεώτερα μέλη της οικογένειας γενικότερα, αλλά και οι επαφές σας με ανθρώπους που ζουν στο εξωτερικό, θα στεφθούν με επιτυχία.

Τοξότης
Για εσάς τους Τοξότες του Νοεμβρίου η περίοδος αυτή είναι η πλέον αντιφατική! Οι οικογενειακές σας υποθέσεις αλλά και τα θέματα που έχουν σχέση με τα μελλοντικά σας σχέδια ίσως παρουσιάζουν μια ασάφεια, η συναισθηματική σας ζωή όμως έχει να σας δώσει πολλά! Σχέσεις και συνεργασίες σταθεροποιούνται. Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο δημιουργεί μεν μια ένταση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, θα μπορούσατε όμως να βρείτε μια λύση στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα. Σε οποιαδήποτε θέματα έχουν σχέση με συγγενείς ή φίλους μπορείτε τώρα, μέσα από επαφές και συζητήσεις, να καταλήξετε σε συμφωνίες, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στην 1η Δεκεμβρίου.

Αιγόκερως
Οι Αιγόκεροι του Δεκεμβρίου ίσως αντιμετωπίζετε εντάσεις και διαφωνίες σε οικογενειακό επίπεδο, ενώ οι συζητήσεις που θα κάνετε με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας πάνω σε οικονομικά θέματα, ίσως να μην έχουν την πορεία που θέλετε. Θα πρέπει στις αποφάσεις σας να συνυπολογίσετε και την γνώμη των ανθρώπων του περιβάλλοντός σας. Προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Ένα οικονομικό, τρέχον θέμα προωθείται. Στον χώρο της εργασίας σας θα έχετε εξελίξεις.

Υδροχόος
Για σας τους Υδροχόους σήμερα είναι μια εξαιρετική ημέρα για να έρθετε πιο κοντά στα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Η Αφροδίτη και ο Άρης στον Κριό δημιουργούν νέα και σημαντικά σχέδια, υπάρχει όμως και μια παρόρμηση, μια βιασύνη, την οποία θα πρέπει να προσέχετε! Προσέχετε τον τρόπο που οδηγείτε αλλά και τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο. Ακόμη, αυτή τη περίοδο θα πρέπει να προσέχετε για κρυολογήματα και μικροατυχήματα.

Ιχθείς
Οι Ιχθύες που έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες, αλλά και γενικά όσοι είστε γεννημένοι τον Φεβρουάριο, θα πρέπει να προσέχετε τις απατηλές καταστάσεις, υπάρχει περίπτωση κάποιοι να θελήσουν να σας εξαπατήσουν! Βέβαια, κάποιοι από σας μπορεί να ζείτε ένα όνειρο. Αντίθετα, μπορείτε τώρα να ρυθμίσετε ένα οικονομικό θέμα, το οποίο μάλιστα έχει σχέση και με την επαγγελματική σας ζωή. Τα οικογενειακά σας θέματα φαίνεται να μπαίνουν τώρα σε έναν νέο δρόμο. Δώστε την προσοχή σας σε οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με τα παιδιά και γενικότερα με τα νεαρά πρόσωπα της οικογένειας.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ