Όλα ανοιχτά για τον ορισμό του επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Όλα ανοιχτά για τον ορισμό του επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αναβολή της αγωνιστικής της Super League και όχι κάθε ποδοσφαιρικής δραστηριότητας από τον Σταύρο Κοντονή, αφήνει ανοιχτό κάθε περιθώριο για ορισμό του επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Τετάρτη στο ΟΑΚΑ.

Την προηγούμενη εβδομάδα η ΕΠΟ δεν είχε ορίσει τον επαναληπτικό αγώνα αφού δεν υπήρχαν διαθέσιμες ημερομηνίες. Από τη μία πλευρά, η αστυνομία είχε ζητήσει με έγγραφό της προς την ομοσπονδία να μην οριστεί η αναμέτρηση την Πέμπτη καθώς στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων θα διεξαθχεί η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα για την Ευρωλίγκα. Με τη σειρά της, η ΕΠΟ είχε ζητήσει από την Super League να αλλάξει ημερομηνία στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης, μεταφέροντας το παιχνίδι την Κυριακή από τη Δευτέρα που ήταν αρχικά προγραμματισμένο, όμως η απάντηση ήταν αρνητική.

Όλα τα παραπάνω είχαν ως αποτέλεσμα να μην ορίσει η ΕΠΟ ημερομηνία για τον συγκεκριμένο επαναληπτικό, κάτι που φυσικά έγινε με τις άλλες τρεις αναμετρήσεις των προημιτελικών. Ωστόσο μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η ΕΠΟ δεν έχει κανένα λόγο να μην ορίσει πλέον τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου και αυτό γιατί σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Υφυπουργός, η αναβολή αφορά μόνο την Super League και όχι οποιοδήποτε παιχνίδι διεξάγεται υπό την ευθύνη άλλης αρμόδιας αρχής του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στην ΑΕΚ θεωρούν λογικό να διεξαχθεί η αναμέτρηση αφού πιστεύουν ότι και στον Ολυμπιακό δεν θα υπάρχει αντίρρηση, μιας και οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν την Πέμπτη (26/2) με την Ντνίπρο για τον επαναληπτικό του Γιουρόπα Λιγκ και στη συνέχεια δεν έχουν άλλο προγραμματισμένο παιχνίδι. Όλα αυτά βέβαια μένει να φανούν στην πράξη όμως το δεδομένο είναι πως πλέον δεν υπάρχει «κόλλημα» όσον αφορά τον ορισμό του συγκεκριμένου αγώνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Ολυμπιακός Ποδόσφαιρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ