Δαμαβολίτης (ΑΝΕΛ): Δεν με ικανοποιεί αυτό που πήρε η κυβέρνηση-Δεν θα ψηφίσω ιδιωτικοποιήσεις - iefimerida.gr

Δαμαβολίτης (ΑΝΕΛ): Δεν με ικανοποιεί αυτό που πήρε η κυβέρνηση-Δεν θα ψηφίσω ιδιωτικοποιήσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κυβέρνηση μπορεί να εμφανίζεται ικανοποιημένη από την επίτευξη συμφωνίας με τους εταίρους, κάποιοι βουλευτές της συμπολίτευσης όμως συνεχίζουν να εγείρουν ανησυχίες σχετικά με αυτήν.


«Αυτό που πήρε η κυβέρνηση, δεν με ικανοποιεί, οπότε ασκώ κριτική.» τόνισε ο Κωστής Δαμαβολίτης, βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μιλώντας στο «ΒΗΜΑ». Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ δηλαδή να πάω στους ανθρώπους που πήγα χθες, στην επιτροπή αγώνα κατά της πώλησης του Ελληνικού -που όλοι γνωρίζουμε το μέγα σκάνδαλο- στο αεροδρόμιο Χανίων που είναι μέσα στα δεκατέσσερα αεροδρόμια που είναι πίσω τους γερμανική εταιρεία και να τους πω σήμερα, ότι αυτό δεν ισχύει.

Μπορώ ενδεχομένως, στην Κ.Ο. που θα συζητήσουμε, να μου πουν κάνε λίγο υπομονή γιατί αυτό δεν θα το φέρουμε τώρα. Δεν θέλω να το ψηφίσω και εκεί θα έρθουμε σε ρήξη. Το πιο πιθανό είναι ότι θα έρθουμε σε ρήξη», σημείωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ