ΟΓΑ: Λόγω έλλειψης ρευστότητας θα καθυστερήσει η καταβολή του οικογενειακού επιδόματος - iefimerida.gr

ΟΓΑ: Λόγω έλλειψης ρευστότητας θα καθυστερήσει η καταβολή του οικογενειακού επιδόματος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με καθυστέρηση 10 ημερών θα καταβληθεί η πρώτη δόση των οικογενειακών επιδομάτων του 2015 σε 700.000-800.000 δικαιούχους.

Οι δικαιούχοι θα λάβουν το επίδομα, τελικά, στις 6 Απριλίου, αντί για τις 27 Μαρτίου λόγω έλλειψης ρευστότητας που αντιμετωπίζει ο ΟΓΑ ο οποίος σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες αναζητά πηγές χρηματοδότησης προκειμένου να συμπληρώσει το απαιτούμενο για το επίδομα κονδύλι των 130 εκατ. ευρώ.

Επίσης, με καθυστέρηση τριών έως επτά ημερθών θα καταβάλλει ο ΟΓΑ και τα οικογενειακά επιδόματα που δεν έχουν καταβληθεί έως τώρα από το 2013 και το 2014 εξαιτίας τροποποιήσεων στα εισοδηματικά στοιχεία των δικαιούχων. Τα επιδόματα θα καταβληθούν 3-6 Μαρτίου αντί για 27 Φεβρουαρίου.

Από την πλευρά του, πάντως, ο γ.γ. Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιώργος Ρωμανιάς, αναφέρει ότι η καθυστέρηση στην καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων, δεν οφείλεται σε οικονομικό λόγο αλλά τεχνικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΓΑ οικογενειακό επίδομα ρευστότητα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ