Ραχόι: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είπε την αλήθεια στον ελληνικό λαό» - iefimerida.gr

Ραχόι: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είπε την αλήθεια στον ελληνικό λαό»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Θέλουμε να βοηθήσουμε την Ελλάδα να προχωρήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και θα είμαστε εδώ γι' αυτήν, ωστόσο πρέπει να ζητούμε την εφαρμογή των συμφωνιών», είπε ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι, από το βήμα της Βουλής των Αντιπροσώπων και στη συνέχεια επιτέθηκε στη νέ ελληνική κυβέρνηση.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είπε την αλήθεια στον ελληνικό λαό κατά την προεκλογική του εκστρατεία, ενώ κατά τις διαπραγματεύσεις διαφάνηκε ότι δεν μπορεί να κάνει κανείς ότι θέλει στην Ευρώπη», σημείωσε
Χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο πρωθυπουργός της Ισπανίας έκανε λόγο για προεκλογική εκστρατεία στην Ελλάδα, κατά την οποία δεν ειπώθηκε η αλήθεια.

«Το απαράδεκτο ήταν ότι δόθηκε το μήνυμα στον ελληνικό λαό πως, μετά την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, δεν θα υπήρχε πλέον πρόγραμμα διάσωσης. Εκείνο το οποίο ισχυρίστηκαν, ότι δηλαδή θα άλλαζαν τους κανόνες, ήταν άνευ νοήματος, ήταν άδικο, δεν λειτουργείς έτσι σε μια ενωμένη Ευρώπη», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαριάνο Ραχόι Ισπανία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ