Τα ζώδια της Τετάρτης 25 Φεβρουαρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 25 Φεβρουαρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Εσείς οι Κριοί έχετε ανάγκη σήμερα την επικοινωνία! Θα κάνετε συζητήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας για κάποια οικογενειακά σας θέματα τα οποία είναι σημαντικά, το παρασκήνιο όμως εξακολουθεί να είναι ενεργό. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο τέλος Μαρτίου είστε σε μια πολύ καλή περίοδο, με κάτι πολύ σημαντικό να συμβαίνει τώρα, το οποίο έχει σχέση είτε με τα οικονομικά είτε ακόμη και με την υγεία σας. Οι φίλοι γενικότερα σας προσφέρουν την βοήθειά τους. Γενικά, τα γεγονότα αυτής της περιόδου αφορούν εσάς που είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας! Εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα πρέπει όσο περνούν οι μέρες να είστε πιο προσεκτικοί, ενώ οι Κριοί του τρίτου δεκαημέρου παραμένετε ανεπηρέαστοι από σημαντικά γεγονότα τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε επιτυχία.

Ταύρος
Για σας τους Ταύρους ένα πολύ σημαντικό παρασκήνιο αρχίζει να υπάρχει, το οποίο κινείται πυρετωδώς και μπορεί να ενεργοποιήσει πολλά από τα άγχη σας. Προσέχετε λοιπόν και αποφύγετε κινήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να σας εκθέσουν. Οι φίλοι σας δεν είναι σε θέση αυτόν τον καιρό να ρυθμίσουν τα οικογενειακά τους θέματα ή θέματα της ακίνητης τους περιουσίας. Προσέχετε τα οικονομικά σας. Μυστικές επαφές και μυστικές συμφωνίες θα μπορούσαν τώρα να αποδώσουν.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι που έχετε γεννηθεί στις αρχές του ζωδίου σας (γύρω στις 24-26 Μαΐου), θα πρέπει σήμερα να είστε αρκετά προσεκτικοί καθώς είναι μια δύσκολη μέρα, κυρίως νωρίς το απόγευμα. Θέματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό ευνοούνται. Οι φίλοι σας διάκεινται ευμενώς προς εσάς, ενώ γενικότερα μπορείτε να βρείτε ανθρώπους οι οποίοι θα σας στηρίξουν. Η συλλογική δουλειά προωθείται. Για τους Διδύμους του δευτέρου δεκαημέρου διαφαίνεται μια αλλαγή, μέσα από νέα, σημαντικά σχέδια τα οποία θα μπορούσαν γενικότερα να αποδώσουν. Οποιαδήποτε θέματα έχουν σχέση με την οικογενειακή σας ζωή, ειδικά μάλιστα αν θέλετε να ρυθμίσετε κάτι πάνω σε αυτή, τώρα μπορούν εύκολα να τακτοποιηθούν. Αποφύγετε να αναμίξετε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας με τα οικογενειακά σας θέματα ή με θέματα της κοινωνικής σας ζωής.

Καρκίνος
Για σας τους Καρκίνους σήμερα είναι μια μέρα άγχους. Ίσως να θελήσετε να μείνετε για λίγο μόνοι, αλλά δεν θα τα καταφέρετε. Θέματα υγείας ή εργασίας σας απασχολούν άμεσα. Ένα ταξίδι ή κάποιο μελλοντικό σας σχέδιο το οποίο έχει άμεση σχέση με τα οικονομικά δεν ευνοείται. Ακόμη, για όσους είστε γεννημένοι τον Ιούνιο, οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με την επαγγελματική σας ζωή παρουσιάζει μια εντελώς αντιφατική εικόνα. Μην αφήνεστε λοιπόν στα καλά λόγια ανθρώπων που δείχνουν να θέλουν να σας βοηθήσουν, καθώς υπάρχει μια ένταση η οποία θα εκδηλωθεί. Προστατευτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα και αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Λέων
Εσείς οι Λέοντες βρίσκεστε σε μια περίεργη και εντελώς συγκεχυμένη κατάσταση αυτό το διάστημα! Προσέχετε πολύ θέματα που έχουν σχέση με την υγεία σας , ακόμη και θέματα που έχουν σχέση με τα οικονομικά. Αντίθετα, είστε πολύ δυναμικοί και προσπαθείτε να προωθήσετε υποθέσεις που έχουν σχέση με το εξωτερικό, ακόμη και με την συναισθηματική σας ζωή. Ενδεχομένως αυτό το διάστημα να σας απογοητεύει οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με τους φίλους σας. Οι Λέοντες του Ιουλίου μπορείτε να συζητήσετε για μια πολύ σημαντική σας υπόθεση η οποία έχει σχέση με τα μελλοντικά σας σχέδια. Εσείς που έχετε γεννηθεί τον Αύγουστο να ξέρετε ότι σας περιμένει μια πολύ σημαντική αλλαγή που σας ανοίγει δρόμους για το εξωτερικό, για ταξίδια, για σπουδές αλλά και για πολύ σημαντικές επαφές! Προσέχετε αυτό το διάστημα, υπάρχει κίνδυνος να εξαπατηθείτε.

Παρθένος
Για σας τους Παρθένους, ακόμη και αν το προηγούμενο διάστημα αντιμετωπίσατε κάποιες εντάσεις στις σχέσεις σας, αυτές σιγά σιγά καταλαγιάζουν, αν και εσείς που έχετε γεννηθεί τον Αύγουστο θα πρέπει ακόμη να προσέχετε. Γενικότερα έχετε να δώσετε αγώνες για ένα οικονομικό ζήτημα το οποίο έχει σχέση με σημαντικά κληρονομικά ή φορολογικά σας θέματα τα οποία θα μπορέσετε να φέρετε εις πέρας. Προσέχετε την υγεία σας και την υγεία των δικών σας ανθρώπων.

Ζυγός
Τα οικονομικά ευνοούνται σήμερα για σας, Παρθένοι μου. Από την άλλη πλευρά όμως σε μια σχέση σας υπάρχει μια ασάφεια, δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε το σωστό από το λάθος. Προσέχετε, υπάρχει κίνδυνος να παραπλανηθείτε. Για ένα οικονομικό, κληρονομικό ή φορολογικό ζήτημα έχετε να δώσετε μεγάλους αγώνες.

Σκορπιός
Σε εσάς τους Σκορπιούς ενδεχομένως τα παιδιά ή ο ερωτικός σας σύντροφος να δημιουργούν μια απατηλή, μια ψεύτικη κατάσταση, προσέχετε λοιπόν μην εξαπατηθείτε. Μην επιτρέπετε στους φίλους σας να παρεμβαίνουν στην επαγγελματική σας ζωή, γιατί μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Σήμερα, ένα θέμα υγείας ή ένα οικονομικό θέμα θα είναι σημαντικό. Στον χώρο της εργασίας σας θα υπάρξουν κάποιες αντίξοες καταστάσεις.

Τοξότης
Ένα οικογενειακό ζήτημα έρχεται τώρα στο προσκήνιο για σας τους Τοξότες του Νοεμβρίου, ενώ αντιμετωπίζετε ένταση και σε συναισθηματικό επίπεδο. Υπάρχει ένα πάθος, μια σημαντική σχέση η οποία σας φέρνει αντιμέτωπους με την πραγματικότητα. Θα έχετε την βοήθεια συγγενικών σας προσώπων. Αποφύγετε τις διενέξεις με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας.

Αιγόκερως
Για τους Αιγόκερους που έχετε γεννηθεί στο τέλος Δεκεμβρίου υπάρχει ένταση σε οικογενειακό επίπεδο. Ένα οικονομικό θέμα που εξαρτάται από τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας δεν φαίνεται να παίρνει τον δρόμο που επιθυμείτε. Αντίθετα, τα τρέχοντα οικονομικά μπορεί να βοηθηθούν. Ασχοληθείτε σήμερα με την εργασία σας ή ακόμη και με την υγεία σας αν υπάρχει κάποια ενόχληση.

Υδροχόος
Για σας τους Υδροχόους κάτι αλλάζει σήμερα, με τις ειδήσεις, τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα να κυριαρχούν! Η Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να σας δημιουργήσει φόρτιση σε θέματα που έχουν σχέση με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Ένα οικονομικό θέμα είναι κάπως ασαφές, προσέχετε να μην χαθείτε σε απατηλές καταστάσεις. Προσέχετε τον τρόπο που οδηγείτε, όπως και τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο. Οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με την συναισθηματική σας ζωή, αυτόν τον καιρό έρχεται σε πρώτο πλάνο.

Ιχθείς
Οι Ιχθύες που έχετε σήμερα τα γενέθλιά σας θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για όλον αυτό τον χρόνο, μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σας, καθώς υπάρχει κίνδυνος να εξαπατηθείτε ή ακόμη και να κάνετε κάποια λάθη. Οικογενειακές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο. Τα έξοδά σας τρέχουν. Μια μυστική επαφή, μια μυστική συμφωνία θα μπορούσε τώρα να αποκαλυφθεί. Σε λίγο καιρό θα υπάρξει πρόοδος σε θέματα που έχουν σχέση με την εργασία σας, ίσως ακόμη και με τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας πάνω στα οικονομικά.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ