Θεριακλής παπάς κάπνιζε μαριχουάνα παρέα με δυο ανήλικα αγόρια εκκλησιαστικής χορωδίας - iefimerida.gr

Θεριακλής παπάς κάπνιζε μαριχουάνα παρέα με δυο ανήλικα αγόρια εκκλησιαστικής χορωδίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί έναν Πολωνό ιερέα οποίος κάπνιζε μαριχουάνα παρέα με δυο αγόρια της εκκλησιαστικής χορωδίας, ηλικίας 16 και 17 ετών.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας αστυνομικοί που εκτελούσαν περίπολο εντόπισαν το αυτοκίνητο του 26χρονου ιερέα σταθμευμένο σε ένα δασάκι, στα περίχωρα της πόλης Γκλίβιτσε.

«Ανοίγοντας την πόρτα του αυτοκινήτου, βγήκε καπνός και μυρίζοντάς τον κατάλαβα αμέσως ότι ήταν χασίς» αυτό που κάπνιζαν οι τρεις επιβάτες, εξήγησε ένας αστυνομικός στην εφημερίδα Γκαζέτα Βιμπόρσκα.

Ο εφημέριος της ενορίας του Σεντ Μπαρτέλεμι, είχε στην κατοχή του 2,4 γραμμάρια ινδικής κάνναβης.

Οι εκκλησιαστικές αρχές δεν θέλησαν να σχολιάσουν το γεγονός. «Το μόνο που ξέρουμε προς το παρόν είναι ότι ο ιερέας δεν επέστρεψε τη νύχτα στην ενορία του. Εξετάζουμε τις πληροφορίες για τη σύλληψή του», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της αρχιεπισκοπής, ο πατήρ Μάρκιν Κρόλικ.

Οι συλληφθέντες ανακρίθηκαν ενώ ο νεότερος της παρέας αφέθηκε ελεύθερος. Για την τύχη τους θα αποφανθεί το δικαστήριο και η εισαγγελία. Οσον αφορά την ποινή, για την συγκεκριμένη ποσότητα των ναρκωτικών, ισχύει φυλάκιση τριών ετών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ