Η αμήχανη στιγμή του Μάικλ Κίτον -Είχε την κάρτα με το λόγο του στο χέρι, αλλά πήρε άλλος το Οσκαρ [βίντεο] - iefimerida.gr

Η αμήχανη στιγμή του Μάικλ Κίτον -Είχε την κάρτα με το λόγο του στο χέρι, αλλά πήρε άλλος το Οσκαρ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατά τους ειδικούς, ήταν ένα από τα φαβορί για το Οσκαρ α' ανδρικού ρόλου. Ο Μάικλ Κίτον όμως, κατά τα φαινόμενα, ήταν απόλυτα σίγουρος ότι θα επιστρέψει με το αγαλματίδιο στο σπίτι του. Αποτέλεσμα αυτού; Nα βρεθεί σε μεγάλη αμηχανία.

Ο πρωταγωνιστής του «Birdman» είχε τέτοια βεβαιότητα για τη νίκη του, που δεν είχε απλά έτοιμη την ομιλία του, αλλά την κρατούσε και στο χέρι. Ομως, έσπευσε να κρύψει την κάρτα όταν άκουσε ότι το Οσκαρ θα πήγαινε στον Εντι Ρεντμάιν.

Τη στιγμή που έγινε το κοντινό πλάνο στους υποψήφιους για το βραβείο του α' ανδρικού ρόλου, ο 63χρονος φαίνεται να κρατά στο χέρι του μία λευκή κάρτα. Μόλις όμως ανακοινώθηκε το όνομα του Ρεντμάιν, έβαλε το χαρτάκι κάτω από το χέρι του για να χειροκροτήσει και αμέσως μετά το έκρυψε στην τσέπη του σμόκιν του.

Βέβαια, ο Κίτον ανέβηκε τελικά στη σκηνή, καθώς το «Birdman» πήρε το Οσκαρ καλύτερης ταινίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Όσκαρ Μάικλ Κίτον Birdman
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ