Προκλητικό και το νέο Charlie Hebdo: Μας κυνηγούν ο Πάπας, η Λεπέν και οι δημοσιογράφοι - iefimerida.gr

Προκλητικό και το νέο Charlie Hebdo: Μας κυνηγούν ο Πάπας, η Λεπέν και οι δημοσιογράφοι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα δόντια ενός μικρού σκυλιού που τρέχει για να ξεφύγει από τους διώκτες του, μεταξύ αυτών η Μαρίν Λεπέν, ο Πάπας Φραγκίσκος, ο Νικολά Σαρκοζί, ένας τζιχαντιστής και ένας δημοσιογράφος του καναλιού BFM TV, βρίσκεται το σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo στο καινούργιο του τεύχος.

Αυτό είναι το νέο σατιρικό εξώφυλλο του τεύχους με αριθμό 1179, του δεύτερου μετά τη δολοφονική τρομοκρατική επίθεση της 7ης Ιανουαρίου, κατά την οποία 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, και φέρει την υπογραφή του σκιτσογράφου Luz που επιβίωσε από την επίθεση.

Προκλητικό και το νέο Charlie Hebdo: Μας κυνηγούν ο Πάπας, η Λεπέν και οι δημοσιογράφοι | iefimerida.gr 0

Τιράζ 2,5 εκατομμυρίων αντιτύπων

Το τεύχος θα κυκλοφορήσει σε 2,5 εκατομμύρια αντίτυπα και θα πωλείται μέχρι τις 10 Μαρτίου. Στελέχη του σατιρικού περιοδικού, που στεγάζεται στην εφημερίδα Liberation, λένε ότι το Charlie Hebdo θα ξαναβρεί τους κανονικούς του ρυθμούς και θα κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη, μετά από έξι εβδομάδες απουσίας από τα κιόσκια της χώρας.

Το προηγούμενο τεύχος με αριθμό 1178 και εξώφυλλο τον προφήτη Μωάμεθ να δακρύζει κρατώντας πλακάτ με τη φράση «Όλα έχουν συγχωρεθεί», ήταν μεταφρασμένο σε 16 γλώσσες κι έκανε τιράζ 7 εκατομμυρίων αντιτύπων, 5 εκατομμύρια εκ των οποίων εξαντλήθηκαν την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του, στις 14 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ