Απόδραση στην Αίγινα για τον Τσίπρα την Καθαρά Δευτέρα -Πώς πέρασε τα Κούλουμα [εικόνες] - iefimerida.gr

Απόδραση στην Αίγινα για τον Τσίπρα την Καθαρά Δευτέρα -Πώς πέρασε τα Κούλουμα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα πρώτα του Κούλουμα ως πρωθυπουργός της χώρας, και μάλιστα σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, πέρασε χθες ο Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με το «Εθνος», ο πρωθυπουργός βρέθηκε μαζί με τη σύντροφό του Περιστέρα και τα παιδιά τους στην Αίγινα. Στην παρέα τους βρισκόταν επίσης ο καλός του φίλος και υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, η σύζυγός του και ακόμη δύο οικογένειες.

Απόδραση στην Αίγινα για τον Τσίπρα την Καθαρά Δευτέρα -Πώς πέρασε τα Κούλουμα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας εθεάθη στην ξακουστή ψαροταβέρνα του νησιού «Αιγινήτισσα», στην ομώνυμη παραλία, όπου η παρέα γεύτηκε σαρακοστιανά εδέσματα. Λίγο αργότερα έκαναν όλοι μαζί έναν περίπατο στην παραλία.

Το απόγευμα ο πρωθυπουργός μαζί με την οικογένειά του επέστρεψαν στην Αθήνα και ο ίδιος μετέβη αμέσως στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο φόρτος εργασίας ήταν αρκετός και έτσι δεν μπορούσε παρά να λείψει κάποιες ώρες, αφού οι ημερομηνίες και η... Ευρωζώνη πιέζουν αρκετά αυτή την περίοδο.

Απόδραση στην Αίγινα για τον Τσίπρα την Καθαρά Δευτέρα -Πώς πέρασε τα Κούλουμα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ