Ποιοι θα έπαιρναν τα Οσκαρ αν κριτήριο ήταν οι αναζητήσεις στο Google -Καμία σχέση με τα αποτελέσματα - iefimerida.gr

Ποιοι θα έπαιρναν τα Οσκαρ αν κριτήριο ήταν οι αναζητήσεις στο Google -Καμία σχέση με τα αποτελέσματα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος ανήκει στην Ακαδημία. Εκείνη κρίνει ποιος θα φύγει κάθε χρόνο από την τελετή με το πολυπόθητο αγαλματίδιο του θείου Οσκαρ στα χέρια. Τι θα συνέβαινε όμως αν κριτήριο αποτελούσαν οι αναζητήσεις στη Google; Τα αποτελέσματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά.

Η ταινία «Birdman», η Τζούλιαν Μουρ και ο Εντι Ρεντμάιν ήταν οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς αυτή τη χρονιά, αλλά θα είχαν φύγει με άδεια χέρια από την απονομή αν τα αποτελέσματα κρίνονταν με βάση τον αριθμό που κάποιος έχει ψάξει κάτι σχετικό για αυτούς στη μηχανή αναζήτησης της Google.

Αυτό το συμπέρασμα έβγαλε η Vogue, χρησιμοποιώντας τα Google trends, για τις αναζητήσεις για κάθε υποψηφιότητα για την καλύτερη ταινία, τον α' ανδρικό και τον α' γυναικείο ρόλο.

Ποιοι θα έπαιρναν τα Οσκαρ αν κριτήριο ήταν οι αναζητήσεις στο Google -Καμία σχέση με τα αποτελέσματα  | iefimerida.gr 0

Ετσι, το «Birdman» του Αλεχάντρο Γκονζάλεζ Ινιαρίτου μπορεί να κέρδισε το Οσκαρ, αλλά ο κόσμος έψαχνε για μία άλλη ταινία στο διαδίκτυο. Το «American Sniper», του Κλιντ Ιστγουντ ξεπερνά κατά πολύ τα άλλα επτά υποψήφια φιλμ, έχοντας πάνω από 20 εκατομμύρια αναζητήσεις.

Ποιοι θα έπαιρναν τα Οσκαρ αν κριτήριο ήταν οι αναζητήσεις στο Google -Καμία σχέση με τα αποτελέσματα  | iefimerida.gr 1

Το ότι η Τζούλιαν Μουρ θα κέρδιζε το Οσκαρ φέτος ήταν... κοινό μυστικό. Ομως, η αγαπημένη του διαδικτύου ήταν η Ρις Γουίδερσπουν, με την Ρόζαμουντ Πάικ να ακολουθεί.

Τέλος, ο Εντι Ρεντμάιν έφυγε με το χρυσό αγαλματίδιο στα χέρια για τον α΄ανδρικό ρόλο, αλλά ο Μπενεντίκτ Κάμπερμπατς ίσως βρει παρηγοριά στο γεγονός ότι όλοι έψαχναν για εκείνον στο Google.

Ποιοι θα έπαιρναν τα Οσκαρ αν κριτήριο ήταν οι αναζητήσεις στο Google -Καμία σχέση με τα αποτελέσματα  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Όσκαρ Google
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ