Στο νοσοκομείο ο Κουρουμπλής - Τι ανέφερε η ανακοίνωση του Ωνασείου - iefimerida.gr

Στο νοσοκομείο ο Κουρουμπλής - Τι ανέφερε η ανακοίνωση του Ωνασείου

(EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Ωνάσειο βρέθηκε την Καθαρά Δευτέρα ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, όχι όμως ως υπουργός Υγείας, αλλά ως ασθενής.

Αιτία ένας προγραμματισμός προληπτικός έλεγχος, που έκανε ο υπουργός Υγείας, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και αναμένεται τις επόμενες ώρες να επιστρέψει στο σπίτι του, ενώ αύριο θα δώσει κανονικά το παρόν στις υποχρεώσεις του.

Αλλες πηγές αναφέρουν ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διαγνώσθηκε με καρδιολογικά προβλήματα και υπεβλήθη σε δύο επεμβάσεις τύπου «στεντ», ωστόσο, από το περιβάλλον του κ. Κουρουμπλή διαψεύδουν.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο αναφέρει ότι επρόκειτο για προγραμματισμένο στεφανιογραφικό έλεγχο και πως προγραμματίζεται εξιτήριο για αύριο, Τρίτη.

«Ο Υπουργός Υγείας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής εισήχθη σήμερα στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο για προγραμματισμένo στεφανιογραφικό έλεγχο. Προγραμματίζεται εξιτήριο αύριο (σ.σ. Τρίτη)» αναφέρει η ανακοίνωση του ΩΚΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής Ωνάσειο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ