«Βράζουν» στον Ολυμπιακό για τα επεισόδια - Θα ζητήσουν την παραδειγματική τιμωρία του Παναθηναϊκού - iefimerida.gr

«Βράζουν» στον Ολυμπιακό για τα επεισόδια - Θα ζητήσουν την παραδειγματική τιμωρία του Παναθηναϊκού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα επεισόδια που στιγμάτισαν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στέκονται οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού, οι οποίοι αναμένεται να ζητήσουν την παραδειγματική τιμωρία των πράσινων για όσα συνέβησαν στο γήπεδο της «Λεωφόρου Αλεξάνδρας».

Ο τραυματισμός των μελών της αποστολής αλλά και του ποδοσφαιριστή Παϊτίμ Κασάμι στο χέρι από ρίψη φωτοβολίδας είναι σύμφωνα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού τα κυριότερα από τα έκτροπα, τα οποία συνέβησαν στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊακό. Ο Ελβετός ποδοσφαιριστής έχει κάψιμο στο χέρι, όταν τον πέτυχε μια φωτοβολίδα λίγο πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και ενώ αυτός βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας του. Από ελαφρύ τραυματισμό δεν γλίτωσε και ο συνεργάτης του Βίτορ Περέιρα, Αντώνης Λεμονάκης αλλά και ο Χρήστος Μουρίκης στον οποίο επιτέθηκαν τέσσερις security, πάντα με τα όσα υποστηρίζουν στον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι κάνουν λόγο για καρφιά και βίδες, ακόμη και σίδερα τα οποία εκτοξεύτηκαν προς τον πάγκο της ομάδας ενώ οργή προκάλεσαν και οι δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Παναθηναϊκός ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ