«Καθαρά» τα όπλα της δολοφονίας του αρχιφύλακα Δομοκού -Δεν είχαν χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατική ενέργεια - iefimerida.gr

«Καθαρά» τα όπλα της δολοφονίας του αρχιφύλακα Δομοκού -Δεν είχαν χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατική ενέργεια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η βαλλιστική εξέταση των δύο όπλων που χρησιμοποίηθηκαν στην εκτέλεση του 47χρονου αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού, έδειξε ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλο τρομοκρατικό χτύπημα, χωρίς πάντως αυτό να αποκλείει το ενδεχόμενο η δολοφονία να ήταν έργο τρομοκρατών.

Τόσο το καλάσνικοφ όσο και 9αρι πιστόλι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε προηγούμενη τρομοκρατική «εμπλοκή» ωστόσο από την αστυνομία εκτιμάται πως οι δράστες ίσως χρησιμοποίησαν επίτηδες καθαρά όπλα για να αποπροσανατολίσουν τις Αρχές. Η επόμενη εξέτασε πάντως θα δείξει αν τα δύο όπλα έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλου είδους δράση, σε υπόθεση δηλαδή του κοινού ποινικού δικαίου. Η αστυνομία από την δεύτερη εξέταση αναμένεται να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα για τη δολοφονία του Μάκη Γκαλιμάνη. Εν τω μεταξύ συνεχίζεται και η έρευνα των τηλεφωνικών κλήσεων που είχε ο 47χρονος το τελευταίο 24ωρο αλλά και οι καταθέσεις συγγενών, φίλων καθώς και συναδέλφων του σωφρονιστικού υπαλλήλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δολοφονία τρομοκρατία όπλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ